Bir Grafiker ne kadar maas alır ?

Ali DANIŞAN

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
312
BİR GRAFİKER NE KADAR MAAŞ ALIR LÜTFEN BİLGİ VERİN?
Benim photoshop cs5,corel draw x3,ıllustrator, InDesign, ve autocad 2010 programı biliyorum ' meb ' onaylı sertifikam var. Mesleğe yeni başlıyacağım, iş başvurusu yaparken üçret beklentisi olarak ne kadar talep edebilirim ya da sizce benim durumumda birine ne kadar ücret verirler. Lütfen yorumlarınızı, bildiklerinizi yazınız teşekkürler...

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Fikir sormuşsun ben mesleği icra etmiyorum daha fakat fikir beyan etmek istedim.Daha yeni başlayacağım demişsin .. Bence ücret beklentisi yazma ve ilk çalışacağın firmanın senin gelişmeni sağlayacak bir firma olmasına dikkat et.. İlk işyerinde amaç çok kazanmaktansa daha çok öğrenmek ve kendini geliştirmek olsun..

Ali DANIŞAN

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
312
haklısın abi dediğin gibi ilk plan öğrenme zaten tecrübe kazanma önemli olanda o aslında. Para 2.planda durmalı bu forumdan bazı abiler de öyle söledi yorumun için teşekkürler abi.

Hüseyin ALPALTUN

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
28
para 2. plan demişsiniz de dikkat edin o parayı çok fazla arka plana atmayın arada lazım oluyor. :D iş yeri sahipleri bunu fark ederse her zaman sizin haklarınızı da 2. planda tutabilir.piyasaya göre konuşuyorum. tabi eğitimine önem verde ama çok düşük bir fiyata da çalışma.

Ali DANIŞAN

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
312
saolun varolun abiler anladım durumu ilk planda fazla paracı olmayacan ama dengede durmayı bilcen, sonra kendini geliştircen geliştirdikce iyi oldukca limiti sen ayarlayacan :D teşekkürler.

futurist

Üye
Tepki
9
parayı boşver bedava yaparım desende bazıları işe almıyor tecrübeli eleman istiyorlar. sen tecrübeli görün. tecrübe konuşuyor

Yukarı Alt