Bir kaç portrede benden

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Merhaba Lavinya.

Çalışmalarınız güzel, fakat şu haliyle eksikler bana göre.
Çünkü hiçbirinin adını göremedim, sanırım dalgınlığınıza denk geldi.
Adsız çalışma olmaz, olmamalı. Bunların da vardır birer adları muhtemelen.

İlk çalışmanızda erkeğin boynundaki hatların çok derin olduğu hissine kapıldım.
Oysa mankenin yüzüne baktığımda yaşının henüz genç olduğu kanaatine varıyorum.
Manken esasen yaşlı da yaşını göstermiyor sanırım.

Ben portrelerde en çok bakışlara takılırım.
Örn ilk manken sıkıntı ile bakmış.
Durgun, canı sıkılmış.

En alttaki bayan çok ağırbaşlı, masum ve saf. Fakat o da çok dalgın bakmış.
Sanki o an zihnini başka birşey meşgul ediyormuş.
Onun yüzünde bu etkiyi canlandırmak, bunları düşünmek, bu düşündüklerinizi bize tıpkı düşündüğünüz gibi eksiksiz yansıtmak işbilmek gerektirir.
Tebrik ederim o çalışmalar için sizi.

Lavinya35

Üye
Tepki
1
Sevgili Hakan Merhaba, öncelikle güzel yorum ve eleştiriniz için teşekkür ediyorum..:) Elbette çalışmalarımın adı var..Fakat buraya eklemem o kadar ani olduki bunları düşünemedim bile..:)

İlk resim genç fakat yaşından olgun gösteren biri..Fakat yinde botnundaki hatlara göre daha genç elbette..Fakat sizde takdr edersinizki herkes stantart olmamıyor..:)Bakışlarına gelince güneşe bakarken gözlerini kıstığı için yorumunuzda haklısınız....Konu mankemiz çok duyarlı bir yapıya sahip biridir...Dolayısıyla bu hem bakışlarına hemde duruşuna yansımış..

Son çalışmama gelinece..Konu mankemizi tanımıyorum şahzen..Ama bir öğretmen olduğunu biliyorum..Bana fotoğraf gönderildi yapmam için..Ama dediğim gibi öğretmen olması sizin gördüğünüz özellikleri taşıyabileceğinin göstergesidir sanırım..Tekrar yorum ve ilginiz için teşekkür ederim Sevgili Hakan

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Rica ederim Leyla Hanım.
Farklı çalışmalarınızı da bekleriz.

Lavinya35

Üye
Tepki
1
Yağlıboya çalışmalarımı zaman zaman eklemeye çalışırım..Zira şu sıralar sergimiz olduğu için biraz yoğunuz...Zaman buldukca sizlerle paylaşacağımdan emin olabilirsiniz.

Yukarı Alt