Hikaye:
Önce saçma sapan ve alakasız bir zaman diliminde, nerden çıktığı belli olmayan, o an için çok alakasız bir obje (örneğin balık yerken canınızın durduk yere yoğurt çekmesi gibi) gelir takılır aklınızdaki ağa, artık çok geçtir ve zaman aleyhinize işlemeye başlar,
siz artık çok aç bir avcı olmuşsunuzdur ve aklınızdaki fikirler kanlı bir zulada pusuya yatar ki burada uygun vakti kollamak için.
Ve o gün gelmiştir ki gün o gündür artık o aç avcı, yani sizin için.
Atlar ağının üzerine, devasa pençeleriyle,pençelerinin ucundaki zehiriyle.
Geçirir, pis,paslı tırnaklarını avının bedenine ve sonra bir sigara yakıp ölmesini bekler avının. Vahşicedir belki ama "Ekosistem bu naparsın!" dır.
Sonra klanına götürür avını, orada paylaşır avını...
(Fondaki parçalar arşivimden seçme, sizlerle de paylaşmak istedim)
Albüm:
1: Sean Bay vs. Mehdi Mouelhi - Maktoub
s8: )
2: Scott Fisher - Monolithic Filter (From FL Studio)
3: Deerhoof - Spiral Golden Town (favorim :s8: )
4: ............ - Chill Trance 2011
5: Kings Of Leon - Sex On Fire ( :s8: )
Yahu şu ":s8:" ifadelerini kim kazandırmıştı bize, hoş oldu böyle
Sahne/Fikir/Tasarı/Model: Hakan
Amaç: Realizm
Sunum:
NOT:
Bu video bir eğitim videosu değildir, bunu hazırlamamdaki amaç, olur da merak eden var ise, bir model nasıl yaratılır, modelinden kaplamasına;ışığından kamerasına tüm detayları sizlere en kısa sürede gösterebilmektir.Bunu dün sizler için hazırladım, az önce de upload ettim, şimdi de paylaşıyorum.
İyi Seyirler.
Hakan.
[VIMEO]28000212[/VIMEO]
Önce saçma sapan ve alakasız bir zaman diliminde, nerden çıktığı belli olmayan, o an için çok alakasız bir obje (örneğin balık yerken canınızın durduk yere yoğurt çekmesi gibi) gelir takılır aklınızdaki ağa, artık çok geçtir ve zaman aleyhinize işlemeye başlar,
siz artık çok aç bir avcı olmuşsunuzdur ve aklınızdaki fikirler kanlı bir zulada pusuya yatar ki burada uygun vakti kollamak için.
Ve o gün gelmiştir ki gün o gündür artık o aç avcı, yani sizin için.
Atlar ağının üzerine, devasa pençeleriyle,pençelerinin ucundaki zehiriyle.
Geçirir, pis,paslı tırnaklarını avının bedenine ve sonra bir sigara yakıp ölmesini bekler avının. Vahşicedir belki ama "Ekosistem bu naparsın!" dır.
Sonra klanına götürür avını, orada paylaşır avını...
(Fondaki parçalar arşivimden seçme, sizlerle de paylaşmak istedim)
Albüm:
1: Sean Bay vs. Mehdi Mouelhi - Maktoub
2: Scott Fisher - Monolithic Filter (From FL Studio)
3: Deerhoof - Spiral Golden Town (favorim :s8: )
4: ............ - Chill Trance 2011
5: Kings Of Leon - Sex On Fire ( :s8: )
Yahu şu ":s8:" ifadelerini kim kazandırmıştı bize, hoş oldu böyle
Sahne/Fikir/Tasarı/Model: Hakan
Amaç: Realizm
Sunum:

NOT:
Bu video bir eğitim videosu değildir, bunu hazırlamamdaki amaç, olur da merak eden var ise, bir model nasıl yaratılır, modelinden kaplamasına;ışığından kamerasına tüm detayları sizlere en kısa sürede gösterebilmektir.Bunu dün sizler için hazırladım, az önce de upload ettim, şimdi de paylaşıyorum.
İyi Seyirler.
Hakan.
[VIMEO]28000212[/VIMEO]