bira afişi ve logo tasarımı

kanalga

Üye
Kayıt
27 Mayıs 2008
Mesaj
105
Tepki
0
.......................................................................................................................... :)


Yazılar tasarımda sönük kalmış ve daha prof bir logoyla görselliğine zenginlik katılabilir
 

maximus28

Üye
Kayıt
28 Mayıs 2008
Mesaj
7
Tepki
0
ilk başta göze çarpan ürün değilde bikinisinin üstü olmayan kız göze çarpıyor bu grafik işinde önce ürün ve marka göze batmalıdır burda ürünü sen guzelleştirmek yerine tam tersi kötülemişsin burda kız sarhoş olmuşda üstünü filan dağıtmış avare bir halde duruyor vede arkası dönük olmasıda kötü hoş durmamış bilmem bana katılan olur mu
 
Kayıt
13 Mayıs 2008
Mesaj
6
Tepki
0
Bence yapılan çalışmlara önce basit bir kompozisyon belirlenmeli. Ben bu çalışmadan anlıyorum ki bu hatun onca birayı içmiş ama susuzluğunu giderememiş. İçmeyede devam ediyor. Biraların etrafına bir buz efekti falan eklenebilirdi. Grafikerin kaderi bu deneme deneme deneme ve sonra mutlu son. Emeğine Sağlık.
 
Kayıt
30 Mayıs 2008
Mesaj
60
Tepki
1
teşekkür ederim yorumlarınız ve uyarılarınız için arkadaşlar...
bunlar sadece denemeydi sizlerin yorumunuda almak için paylaşmak istedim..
yardımcı olduğunuz için teşekkürler...
 

asigrup

Üye
Kayıt
14 Temmuz 2008
Mesaj
17
Tepki
0
1.si hoş değil.
2.si biraz hoş ama saçma şeyler var. kız alkolik gibi duruyor... serinlemek için değil yani
ardıdan allttaki sıralı biralar sanki evelden birileri iyi bir ziyafet geçirmiş gibi.. saçma olmasa daha iyidi bira çok fazla köşeye yakın belli olmuyor.. çok fazla karmaşık şekil var.. ama başarılar. ben belki bunları yapmıyorum ama eleştirebilirim.
 
Yukarı Alt