BK Kartvizit Tasarımı

Tepki
0
Üstadlar Yeniyim Oylesıne Bir Çalışma Yaptım Yapacagınız Yorumlar Benım Icın Cok Onemli .

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
Merhaba,
Öncelikle hoşgeldiniz.
İlk bakışta göze çarpan ölçülerin standart ölçülere uymaması. Diğer unsurlar ise; BK Grafik Tasarım yazısının tüm kartı kaplaması yerine, üst köşelerde kullanılması, veya ortada kullanılmak isteniyorsa bile daha küçük bir boyutta kullanılması ve isim, telefon, adres vs gibi ögelere de yer verilmesi daha uygun olacaktır. Facebook kısmı kenara ve köşeye çok fazla yakın işlenmiş. Bu kesimde sorun yaratacaktır.

Aşağıdaki konuyu inceleyerek ve birkaç pratik daha yaparak daha iyi sonuçlar elde edeceğinize inanıyorum.
İyi çalışmalar.

https://www.grafikerler.org/kartvizit-tasarimlari/18945-kartvizit-genel-format-ebat-ve-ornek-tasarimlar.html#post96135

Tepki
0
Yorumunuz Benım Icın Cok Onemlıydı Zamanınızı Ayırıp Yorum Yaptıgınız Icın Ayrıyeten Teşekkür Edıyorum . Fikirlerinizi dikkate alarak daha ıyı calısmalar yapmaya calısacagım :)

Tepki
1
Öncelikle selamlar,
Erkan Hocamın dediklerine aynen katılıyorum Ölçü ve boyut-yerleşim önemli ama şunuda söyliyim kullandığın yazıları fonltları değiştirmeden sadece boyut ve yerleşimleri ile biraz oynayarakta ortaya güzel bir kartvizit çıkabilir.Bence bu çalışma üzerinde Erkan Hocamın dediği noktalara dikkat ederek dediğim gibi sadece boyutları ile oynayarak bir çalışma daha koyarsan daha güzel olur.Hem ulaştığı son noktayı görmüş oluruz hem de fikrinin daha iyi harmanlanmış halini görmek senide motive eder.

Çalışmalarında başarılar dilerim.

Yukarı Alt