Blend Olayı

Tepki
1
Illustrator CS6'da blend olayında hayali çizgilerle oynamak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Böyle bi özelliği var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim

Tepki
1
Sanırım sorunumu anlatamadım ya da soruya bakan kişiler cevabı bilmiyor. 'soru günceldir' diye bir yorum yapsam cevap gelir mi peki ?

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
@MCAK

Gün içinde yoğun olabiliyoruz kendi işlerimizden dolayı fakat gerek ben olayım gerekse diğer arkadaşlarımız olsun ilk fırsatta yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Hayali çizgiler ile oynamak istiyorum demişsiniz. Aslında tam olarak ne yapmak istediğiniz ile ilgili bir görsel yüklerseniz daha net cevaplar verebiliriz.

Ben anladığım kadarı ile denemenizi önereceğim bir yoldan bahsedeceğim. Blend tool u uyguladıktan sonra nesne-ler-i seçip Object menüsünden expand komutuna tıklayın. Ardından CTRL+ALT+G ile grubu bozun ve gruptaki nesnelere dilediğinizce müdahale edin..

Eğer aradığınız cevap bu değilse az önce de bahsettiğim üzere sizden üzerinde oynamak istediğiniz alanı gösteren bir ekran görüntüsü rica ediyorum..

Keyifli forumlar dilerim..

Tepki
1
@Aslı SAYILIR

Aradığım cevap buydu teşekkür ederim. Ben sadece açtığım konuya bakan ve cevap vermeyen arkadaşlar için yazmıştım. İçlerinden bilenler vardır diye düşünmüştüm. Cevap vermek zorunda da değiller tabiki ama yardımcı olmalarını isterdim

Yukarı Alt