Brainfather Calismalari

U

User

Misafir
alagüle katılıyorum bende 2. ve 3. çalışmadan birşey anlamadım. ama 1. bariz bir şekilde belli süperman olmuşsun ellerine sağlık.
 
Kayıt
19 Aralık 2007
Mesaj
8
Tepki
0
burda anlasilmiycak ne var?? bunlar foto manipulation .. anliycak birsey yok.. 1. Süperman(tanidiginiza sevindim!) 2. ABsolut Vodka(7 Ayri fotografdan yapilmisdir. hepsini bi araya gedirdik ve absolut 5 , reklam amacli bir foto düzenledik) 3. Bill Gates´dir (Macintos ve Microsoft iki rakibi bi araya getirip ilginc bi fotograf düzenlemisdir)´.. Bunlarda anlasmakda niye bukadar zorlaniyorsunuz.. burasi tanitim amacla acilmis bi forum degilmi?? bidaki sefere konusan fotograf yaparim hepiniz anlarsiniz !!!!

PEACE
 
U

User

Misafir
@brainfather
bu açıklamayı çalışmanızı yüklerken yapsaydınız. iannıyorumki bir çok yorum alırdınız. ve alınacak bir durumda göremiyorum arkdasım. burası dediğin gibi paylasım ve fikir alıp verme yeridir. herkesin kendine göre fikri olacaktır. bizde çalışmalrımızı ekliyoruz olumlu yada olumsuz bir çok eleştiri alıyoruz. eleştirilere açık olmalısınız. iyi forumlar..
 
Kayıt
28 Ağustos 2007
Mesaj
623
Tepki
6
arkadaşım bazı şeyleri fotolar anlatmıyo bu şunu n için şu amaçla yaptım deseydin daha ii olurdu ama bidahaki sefere inç iyi forumlar
 
Yukarı Alt