Broşür çalışması

zynp

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
28 Mayıs 2010
Mesaj
1.031
Tepki
99
Bence Zemin çok mat ve donuk kalmış. Daha renkli olabilirdi. Bi kaç araştırma ve örnek her zaman yardımcı olur işe başlamadan önce, fikir açısından. Zamanla daha iyileri olur. Çalışma kötü ama iyi yapmak imkansız değil. :)
 

GürhanErkal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
22 Aralık 2009
Mesaj
444
Tepki
43
Çalışma fazlasıyla sorunlu. Tasarım bilgisi/tecrübesi hemen hemen hiç yok. Elbette ilk çalışmalarımızda sorunlar olacak. Fakat doğru yolda olmamız gerekiyor. Yani temel bilgileri öğrenmeden bu işe girişirsek 10 sene de geçse çalışmalarımız kalitesini yükseltemeyiz.

Bu gibi çalışmaları yapan arkadaşlardan ricam Corel gibi programlar üzerine yoğunlaşmalarından ziyade bol bol okuyup izleyip tasarım altyapılarını güçlendirmeleri.

Elinize sağlık.
 

KingMe

Üye
Kayıt
9 Şubat 2013
Mesaj
37
Tepki
0
@grafficem
Teşekkür ederim Efendm İlerleyen zmnlarda dahada yeni ve yaratıcı seçenekleri sizlerle paylasacağım
 

ramocan_20

Üye
Kayıt
22 Nisan 2013
Mesaj
1
Tepki
0
arkadaşlar ben daha yeni katıldım mesleğim fotorafcılık photoshop kullanı yorum kendimi gelistirmek istiyorum bana her konuda yardımcı olursanız sevinirim corel draw vb programları öğrenmek istiyorum
 

reddark

Üye
Kayıt
11 Mart 2012
Mesaj
77
Tepki
12
Gri ve Siyah bana hep pasif renkler olarak gelmiştir ( Birlikte )
Tuğra denilince benim aklıma altın gibi parlayan bir görüntü geliyor. Yanlış anlamayın beni ama düğün organizasyon vs. gibi bir çalışmaya canlı renkler kullanmak gerekir. Bu illaki renk curcunası yaratmak değil tabi ki. Benim görüşüm bu tabiki.
İyi çalışmalar.
 
Yukarı Alt