Bunlarda Benim Çalışmalarım..

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Aralık 2007
Mesaj
1.394
Tepki
19
Genel anlamda yerleşimde birtakım eksiklikler var tek tek incelemek gerekirse;

"Okul tanıtım sunuları" ve devam eden yazı grubunun paralel olmaması rahatsız edici. çalışmadaki düzeni bozar nitelikte. "Biz bulduk biz yaptık" yazısı ise çalışma bittikten sonra akla gellmiş sonradan oraya yerleştirilmiş gibi. dikkat çekmiyor kenarda kullanılan insan silüetinin de çalışmaya kattığı payı azaltıyor. Yine ilk çalışmadaki texture çalışmanın daha alımlı durmasına mani oluyor.

2. Çalışmada ilk göze çarpan tahmin ettiğiniz gibi o upuzun metin... Afişte bu kadar uzun yazı kesinlikle olmaz, illaki olacak ise bu şekilde yerleştirilmemeli. görselin üzerine bir lens atılarak tek sütün halinde boydan yerleştirilebilir. Logonun yer aldığı mavi kısımda logo sola çekilip okul adı buraya yerleştirilebilir. Logo ile mavi kısımın boylarının aynı olması da kötü bir görüntü oluşturmuş ya logo küçülmeli yada mavi bölüm büyümeli.Bunun dışında resim karelerinin altına çok az gölge hoş görünecektir.

Gelelim 3 numaralı çalışmaya. Konu ciddi bir konu bir mitinge davet afişi ve kullanılan font kesinlikle yanlış. toplanma yeri ve saat daha büyük olmalı ve efekt yüklü çalışmadan biraz ayrılıp kendini göstermeli. bu çalışmada görsel uygun düşmüş. genel anlamda bahsettiğim konuları bir kez daha gözden geçirirseniz çok daha güzel olur kanaatindeyim.

Kolay gelsin.
 
Kayıt
24 Kasım 2008
Mesaj
17
Tepki
0
@Kerim Öksüz

Önerileriniz için çok teşekkür ederim, bazı eksiklerin olduğunu biliyordum ama bulamıyordum..
 
Yukarı Alt