bursa'da eos compucon kursu

  • Konuyu başlatan Nihal kush
  • Başlangıç Tarihi
N

Nihal kush

Misafir
slm arkadaşlar.ben bursada yaşıyorum ve eos nakış programını öğrenmek istiyorum.iyi derecede photosop ve orda derecede corel draw biliyorum. sizce kendi kendime öğrenebilirmiyim.
 
Kayıt
22 Şubat 2008
Mesaj
14
Tepki
0
@Nihal kush


Arkadaş kesinlikle öğrenilmeyecek bir program değil. Yeterki azim et.
Ben kimseden kurs almadım. ve böyle yararlı bir site de yoktu. ama başardım.
Tam bir profesyonel değilim ama istediğim deseni yapabiliyorum.(aşırı detaylı olmadığı sürece) Bu arada site yöneticilerine ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürü borç bilirim. buradan da çok püf noktalar aldım.

senin öğrenmene yardımcı olacak videolu anlatımlar var bu sitede. İncelemeni tavsiye ederim. Ben programı öğrenirken bu dersler olsaydı aylarca programa tabir-i caiz ise MAL gibi bakmazdım. kesinlikle yararı olacaktır.......
 

yasarkut

Üye
Kayıt
26 Mayıs 2008
Mesaj
40
Tepki
2
kardeş photoshop ve corel biliyormuşsun o zaman çizim konusunda çok ii pratigin var demektir.tek eksigin nakışın teorik bilgilerini ögrenmemn gerekir.tanıdıgın bir nakışcı varsa 3-5 gün yanında takıl teorik bilgileri ögren. yeterli.zaten desen yaptıkça daha da geliştirirsin. hadi sana kolaay gelsin.. selamlar...
 

nurceyiz2

Üye
Kayıt
12 Kasım 2009
Mesaj
1
Tepki
0
ArkadaŞlar ben kÜtahya da nakiŞciyim fakat 2 gÜn Önce pcler ÇÖktÜ eos versiyon 2 yİ kullniyordum sİstemler ÇÖkĞnce programlarim gİttİ bana yardimci olabİlİrİ mİsİnİz?
 
Yukarı Alt