Burton US Open'da Nokia için çalışmanı yolla

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
Nokia ve Burton US tüm yaratıcı kişileri, snowboard kültürünün yaşam felsefesini yansıtacak film, fotoğraf veya tasarım çalışmalarını göndermeye davet ediyor. Katılımcılar, snowboard ruhunu pistlerde veya pist dışında bir yerde yakalayabilir ve ilgili müzik, moda, sanat eseri ve kültürden etkilenerek ilhamlarını oluşturabilir.
Yarışmayı kazanan 2 kişi, 27 Şubat 2013 - 3 Mart 2013 tarihleri arasında Nokia Lumia 920 lensi aracılığıyla kendi yolculuklarını sanatla, fotoğrafla veya filmle belgemek için Burton US Snowboard Şampiyonası'nda Nokia'nın resmi AAA medya takımına katılacak.
En büyük snowboard etkinliğine katılmanız, snowboard yapanlarla tanışmanız, festivali keşfetmeniz ve Vail, Colorado'daki büyüleyici dağları görmeniz için bu yarışma inanılmaz bir fırsat. Konuşmalara göz atın. - NokiaXBurton
Nokia Tarafından Seçilenler

Jüri tarafından seçilecek iki kişi Vail, Colorado'daki* (Nokia'nın resmi AAA medya ekibine katılacağınız yer) bu deneyimi yaşamak için bir Nokia Lumia 920 alacak.
Kazanan bu kişilerin nihai çalışmaları Nokia Lumia'nın kanallarında gösterilecek. Genel olarak kazanan seçilecek bir kişinin nihai çalışması Clash Magazine aracılığıyla gösterilecek ve bu kişi 1000 dolar (usd) elde edecek.
*Uçak biletlerini, 4 gecelik seyahat ve konaklamayı içeren tüm masraflar karşılanacaktır.
Yüksek beğeni toplayan bir sanatçı son model bir Nokia Lumia 920 smartphone'u kazanacak.
Oylamada Sizin Seçtikleriniz
En yüksek oyu alan bir sanatçı son model bir Nokia Lumia 920 smartphone'u ve Burton snowboard'unu kazanacak.


Katılım Tarihleri


Son Başvuru Tarihi: 31 Ocak 2013
Oylama: 1 Şubat 2013 - 8 Şubat 2013
Kazanan(lar) Açıklanacak:15 Şubat 2013


Yarışmaya Katılmak için TIKLAYINIZ
 
Yukarı Alt