Cafe broşürü için yardım

metiokhos

Üye
Kayıt
20 Mart 2011
Mesaj
8
Tepki
0
:allalla: Merhaba arkadaşlar aranızda çok yeniyim ve yeni de bir işe başladım yarın bir kafe için broşür çalışacağım fakat yanlış zemin ve renk tercihlerinden korkuyorum sizce nasıl bir şey yapmalıyım çalışma a5 boyutunda olacak arka da fiyatlar önde kısa ve öz bir tanıtım fakat bu cafe de çorba vs benzeri şeyler de var renk ve zemin noktasında birazcık fikir istiyorum benim için çok önemli... Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim... Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden çok teşekkür ederim...
 

Arzu ULUIRMAK

Art Director
Kayıt
22 Nisan 2008
Mesaj
993
Tepki
14
Zeminde ne renk kullanırsanız kullanın sadeliğe özen gösterin, Fotoğrafları görmediğimiz için renk beyan etmek zor, fakat burada dikkat edilecek husus zeminin ürünlerin önüne geçmemesi ürünleri bastırmaması, bir bakışta bütün ürünlerin net olarak görünmesidir. Buna çok dikkat edin.

ßütün broşürde tek font kullanmaya özen gösterin, karışıklıktan uzak durun.

Yarın çalışmanızı yapın ve işvereninize göstermeden önce hemen buraya ekleyin, üzerindeki yanlışları birlikte tartışıp size doğru yolu gösterelim.

Şimdi ne söylesek afaki olur.

Kolaylıklar dilerim.
 

metiokhos

Üye
Kayıt
20 Mart 2011
Mesaj
8
Tepki
0
@Arzu ULUIRMAK


Çok teşekkür ederim Arzu hanım aslında tasarım tamamen bana bırakılmış durumda logo dışında çünkü cafenin hazır bir logosu var... Tavsiyelerinizi göz önüne alarak yapacağım çalışmamı işi tamamlar tamamlamaz buraya bir görsel ekleyeceğim fikirlerinizi almak için... Tekrar çok teşekkür ederim... :rolleyes:
 
Yukarı Alt