CD kartvizit tasarımı için yardımcı olacak var mı

bns

Üye
Kayıt
28 Şubat 2012
Mesaj
2
Tepki
0
ücretli bir grafik sitesinden bulduğumuz ve satın aldığımız bir tasarımı yaptıracağımız CD-KARTVİZİTE (78mmx61mm çizim alanlı) uyarlamak istiyoruz. ilgili grafik aşağıdadır.

http://www.123rf.com/photo_6953138_illustration-of-a-retro-lined-art-rainbow-flow-on-a-textured-gray-gradient-wall.html

NOT: bu grafiğin ücretli versiyonu olan EPS versiyonu satın alınmıştır ve elimizdedir, anlaşabildiğimiz kişiye tabii ki göndereceğiz.

istediğimiz şey, imajın sol altına doğru -çapraz şekilde- uzanan C harfi şeklindeki kanvastan, imajın diğer yerlerine zarar vermeden-kesmeden-kırpmadan, düzgün bir Ç harfi oluşturmak. Oluşacak olan bu "Ç" harfi tahmin edeceğiniz üzere CD-Kartvizitin ortasındaki deliğe doğru uzanacak, güzel bir uyum elde edebileceğimizi düşündük.

yani kısacası bu C yi düzeltip, Ç yapmak ve çizgilerin uzandığı en uç noktaları bile yazdırılabilir alanda bırakmak.

kalan yerleri (gri kısma yazılacak şirket ismi vs..) kendimiz halledebiliriz.

PSD ve PNG versiyonları işimizi görür zannedersem. DPI olaylarını siz daha iyi bilirsiniz, neticede CD üzerinde de mümkün olduğu en yüksek kalitede basılabilmesini ve görülebilmesini istiyoruz.

ilgilenenler bns1023 (at) hotmail (dot) com adresinden ivedilikle iletişime geçip fiyat bilgisi verirlerse sevinirim. mümkünse bu gece geç saatlerde, değilse yarın öğlen 12 'ye kadar teslim alınması gerekiyor.

şimdiden teşekkürler...

NOT: ücret Cepbank para transferi şeklinde gerçekleştirilecektir, herhangi bir bankamatikten anında çekilebilir, geceyarısı olması bile fark etmez. WATERMARK lı halini görüp okeyleştiğimiz an önce para gönderilir, sonra teslim alınır.
 

bns

Üye
Kayıt
28 Şubat 2012
Mesaj
2
Tepki
0
farkında olmadan imkansız bir şey mi istedim, sorun nedir, anlamadım ???
 

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Kayıt
10 Ocak 2010
Mesaj
2.523
Tepki
53
Merhaba,
İstediğiniz şey elbette imkansız değil fakat bir ilan vermişsiniz ve 3-4 saat içinde baskıya hazır hale gelmesini istemişsiniz. Diyeceksiniz ki "yarın öğlene kadar da olabilir dedim" Tuhaf gibi görünse de biz grafikerler de bazen uykuya ihtiyaç duyarız. İşi teslim alma sürenize gelince; buna grafikerlerin mesajı okuyup, tam olarak anlayıp sizinle iletişime geçip fiyat verip, sizin kabul edip veya etmeyip, alternatif arayıp, onunla anlaşıp, yapılan çalışmaları görüp, bunları onaylayıp, son halini teslim alma süreleri de dahil...
Her ne kadar çalışmanın hazır bir görsel olduğunu belirtseniz de istemiş olduğunuz format bir tasarımdır. CD ye uyarlanması farklı, kartvizite uyarlanması farklı olacaktır. Dışarıdan bakıldığında "Nasıl olsa görsel hazır. Al yapıştır" gibi görünse de maalesef göründüğü kadar kolay olamıyor...
Sonuç olarak;
sanırım ilanınızı biraz geç vermisşiniz...
 

occw

Üye
Kayıt
6 Şubat 2008
Mesaj
78
Tepki
0
Sorun nedir söyliyim. Ben ilanı yayınlarım hemen onlarca insan üstüne atlar beklentisi, saygılar.
 
Yukarı Alt