çektiğim bir kaç fotoğraf

Kayıt
1 Mart 2008
Mesaj
133
Tepki
1
Ellerde n makinalar var yaf eee elin oglu/kızı cin gibi arkedes bende digital ile ugrasiyorum ama para kazanmaya basladigimin ilk günü gidip bu makinalardan bir tane kapacam ama cekimlerinde güzel olmus....güzel fikirler
 

xblack

Üye
Kayıt
17 Mayıs 2008
Mesaj
378
Tepki
34
Ben fotoğraf çekiminden pek anlamam ama göze güzel gözüküyor. Elinize sağlık paylaşımlarınızın devamını dilerim.
 
Kayıt
30 Mayıs 2008
Mesaj
60
Tepki
1
tesekkür ederim arkadaslar yorumlarınız için..

@emine_x4


aslında iş sadece makinada bitmiyo iyi bir çekim yapabilmek için stüdyodaki dekoru ve ışıgın yansımalarını geçişlerini dikkatli ve özenle ayarladığın zaman çok güsel çalışmalar ortaya çıkar. iyi bir çekim sadece stüdyoda olcak die bir şey yok tabiki dışarıda yada doğada çektiğin fotoğraflarda da aynı şey söz konusu.. önce ışığın netliğini geçişini iyi ayarlamalısın.. çekeceğin obje ışıgın yansılmalarıyle estetik bir değer kazanır o zaman...umarım anlatabilmişimdir...başarılar...çekimlerini bizimlede paylaşırsın umarım..
 

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
5 Şubat 2008
Mesaj
3.395
Tepki
103
Foruma Nasıl Resim Eklenir Konusundan, Resmin Boyutunu Nasıl Büyülteceğinizi Öğrenmeniz İyi Olacaktır...! Forum içerisinde çalışmalarınız oluyor ve bizlerin çalışmalarınızı görüntülememiz zor oluyor...!
 

sero60

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
8 Ekim 2007
Mesaj
15
Tepki
0
1kaç fotonuzda ışık hataları var genel olarak fena değil ama daha dikkatli deklansere basmanız gerekiyor.
 
Kayıt
30 Mayıs 2008
Mesaj
60
Tepki
1
@exorcims


ordan baktım nasıl yapılır diye..yazınlanların aynısını uyguladım ama yine böle çıkıyo nerde hata yaptım anlamadım bir türlü.. defalarca denedim herseyi harfi harfiyen yaptım ama gene küçük gene küçük!!!!
 
Yukarı Alt