*Ön kapakta en üstteki boşluk olarak kalacak mı, yoksa oraya ekleme yapacak mısınız?
*Birde en altta arka kapaktaki lacivert çizgi çok kısa kalmış sanki, uzatırsanız daha güzel durabilir(sizin isteğinize bağlı)
Bunların haricinde güzel bir çalışma olmuş bence, insanın gözüne hoş gözüküyor
Ön kapakta dişi olarak yazdığınız, Üniversite isimlerinin hiçbirine gerek yok bence hepsini kaldırmalısınız... Beyaz çizgileride daha koyu bir mor a döndürebilirsiniz... Alttaki lacivert bantıda kaldırın bence, daha sade ve şık görüneceğine eminim...
Arka kapakta ortaya koyduğunuz logonun tramına hiç gerek yok... Onuda kaldırsanız iyi olur.
öncelikle göze hoş gelen bir çalışma
köşeler kesim çizgisi koymuşsunuz zemini biraz daha büyütürseniz kesim çigilerinden kesildiğinde kenarlarda boşlık kalmaz
ön tarafta adnan menderes übiversitesi yazılarını kaldırın logoda var zaten gerek yok yazmaya
arka taraftaki büyük logoyuda daha belli belirsiz yaparsanız bence tamamdır
Ben bu tarz çalışmaları çok beğeniyorum. Benim de bir çok çalışmamda vardır bunlar. Arka kapakta bi sorun yok, sadece logo biraz büyük olmuş. Ön kapakta ise zaten logo olduğu ve logoda üniversitenin adı olduğu için aşağıda yazdığın adnan menderes üniversitesi yerine eğer üniversitenin bir sloganı ya da onu farklı kılan bir cümlesi varsa (kısa olması koşulu ile) onu ekleyebilirsiniz. Ama son söz mantık güzel.
Bir de yukarıda duran 2 renk göz yoruyor. ya küçültülmeli ya da lens verilmeli diye düşünürüm ben.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.