CİNEMA 4D MOGRAPH

Kayıt
9 Kasım 2014
Mesaj
1
Tepki
0
cinema 4d programını kurdum lisans anahtarlarını girdim ama mograph sekmesi mevcut değil sonra başka indirdim ondada yok ama arkadaşımda kaçak indirmişti onunkinde var anlamış değilim yoksa mograph puligin mi ? lütfen yardım edin lütfen .
 

Murat Vardar

Uzman Üye
Uzman Üye
Kayıt
14 Ocak 2012
Mesaj
4.332
Tepki
1.051
@Armagan Atmaca

Forum kuralları gereği;
10)
Tüm ticari kaygı güden mesajlar, crack, warez, hack ve benzeri sitelerin tanıtımı,
paylaşımı yapılması yasaktır. Türk ve yabancı menşeeli sitelerin şifrelerini, özel bilgilerini dağıtmak Lisansla koruma altına alınmış programların crack / seriallerini dağıtmak ve istemek kesinlikle yasaktır. Forumumuz orijinal yazılım kullanımını desteklemekte ve önermektedir. Gerek site yapısında, gerek ise birlikte çalışılan sunucuda lisanslı işletim sistemleri, yazılımlar kullanılmaktadır. Kullanıcılarımıza da, sevdikleri yazılımların orijinalini almalarını ve kullanmalarını tavsiye ediyoruz.
 

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Kayıt
17 Eylül 2008
Mesaj
1.986
Tepki
1.625
Hangi versiyonu yüklemeye çalışıyorsunuz bilemiyorum ama eski sürümlerde MoGraph için de lisans anahtarı girmeniz gerekiyor, kurulumda anahtarı girmezseniz MoGraph görünmez. Lisans anahtarı gerekli olup olmadığını Help/Personalize seçeneğinden görebilirsiniz. Kullanılan ve gerekli olan anahtar yerleri görünür boş kalan yerleri doldurmanız gerekli ...
 
Yukarı Alt