Corel drawda giysi tasarımı

csennn

Üye
Tepki
0
Merhaba,
Corel drawda giysi tasarımı yapmak istiyorum,ilk olarak nerden başlamalıyım,ne yapmalıyım?Bana yardımcı olur musunuz lütfen..Teşekkürler

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Tepki
45
önce ne istediğinizi tam anlayalım
* siz corel biliyorsunuz ama kafanızdan kıyafet üretmekte zorlanıyorsunuz hayal gücünü geliştirmeyi soruyorsunuz
ya da
* kafanızda çizimler var ama corel bilmiyorsunuz kullanmayı öğrenmek istiyorsunuz
hangisi ???

csennn

Üye
Tepki
0
evimde corel var,çok iyi bilmiyorum ve giysi tasarımı yapmak istiyorum,corelda çizim teknikleri öğrenmek istiyorum..

siteyi çok araştırdım ama bu konuyla ilgili olarak bilgi göremedim,mesela bir pantolon nasıl çizilir,tekniğiyle ilgili bilgi almak,öğrenmek istiyorum..

csennn

Üye
Tepki
0
Bir sorum daha olacak,giysi tasarımcıları corel drawdan nasıl çizimler yapıyor?Elde çok iyi çizimler yapıyorum ama corel beni epey uğraştıracak gibi:confused:

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Tepki
45
@csennn

hmm el beceriniz olması zaten olayı bitiriyor
kağıt üzerine çizin tarayıp corele alıp üzerinden çizin
yani siz zaten yolun yarısını kat etmiş durumdasınız
geriye bir şey kalmamış :)

csennn

Üye
Tepki
0
@Hasan Güner

Aaa öyle mi?Ben sıfırdan corelda çiziliyor diye düşünüyordum,o zaman işim hakikaten kolaymış:D
Başka bir mesajda kot tasarımı vardı,o çizimde corelda mı yoksa elde yapılıp taratılmış mı?(kusura bakmayın çok soruyorum)

Yasemin Ertosun

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
39
yaklaşık 6 yıldır tekstil sektöründeyim uzun yıllar el çizimi yaptım daha sonrasından pc ye geçtim corel için herhangi bi kursa gitmedim tamamen kendi çabamla öğrendim... sana nacizane tavsiyem iyi bir araştırmacı ol, corelle ilgili kitablar var onlardan al oku incele dene yanıl böyle öğrenebilirsin. ben modeli kafamda tasarladıktan sonra el çizimi yapıyorum sonra bunu corele aktarıp üstünden çiziyorum belki doğru belki yanlış teknik bilmiyorum ama ben böle yapıyorum... hergün corelle ilgili yeni bişe öğreniyorum sen iyisimi grafikerler.org daki bütün konuları incele mutlaka bişey öğrenirsin... bu site ve Hasan Bey sayesinde çok şey öğrendim:) bunlarda benim yaptığım bazı çalışmalar... üniforma tasarımlarım

Yukarı Alt