Corel X5 de yazım sorunu

by_lider

Üye
Tepki
0
Resimde sorunu anlattım umarım detaylı anlatmşımdır bu sorun yüzünden çalışamıyorum

by_lider

Üye
Tepki
0
evet tüm fontlarda oluyor sanki fonta tıkladığımda alta geçmiş gibi oluor ama geçmiyor üst satır boş gibi ama satır yerinde oluyr artık hangisini editleyeceğimi şaşıırıyor alt satırdamıyım üstemiyim belli olmuyor ama sistem olarak satır yerin duruyor gösrsel olarak üstü boş aşağıya geçmiş giibi duruyor

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Tepki
45
hmm çok ilginç
bir önerim var
corelden komple çık
sonra tekrar açmak için çift tıkladığında
aynı anda F8 e bas ve bir uyarı verene kadar basılı tut
çıkan uyarı fabrika ayarlarına geri dönmeni sağlayacak onayla onu
dene sonucu yaz buradan

by_lider

Üye
Tepki
0
evet fabri ayarlarına döndüm dediğiniz gibi ama gene aynı sıkıntıyı yapıyor valla bende anlamadım x5 yeni geçmiştim x3 de farklı sıkıntılar yüzünden x5 geçmiştim ama nedense bu corelde böyle enteresan sıkıntılar yaşıyorum

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Tepki
45
bende de x5 var bahsi geçen sorunu corel 10 - 11 - 12 - x3 - x4 - x5 hiçbirinden yaşamadım

by_lider

Üye
Tepki
0
valla anlayamadım baya mücadele ettim çözemedim belik bi katmanı görüyor mesela görünmeyen bi ölçü cetvel tarzı bişey görebilir ama dedim ya çözemedim neyse eskiye döncez artık x3 de de ctrl+c ve ctrl+v yaptığımda yarım dakikadan fazla bekliyor birde bazı dosyaları açarken x3 açmaya çalışırken mücadele veriyor zor açıyor x5de bu sıkıntılar yok ama tek sıkıntı yaşadığım yazım sıkıntısı

Yukarı Alt