CorelDRAW X4 ile silüetsiz moda çizimi..

Mira Gabo

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Nisan 2010
Mesaj
101
Tepki
9
Arkadaşlar elime böyle bir eğitim videosu geçti, X4 ile hazırlanmış, ben çok faydalandım umarım sizinde işinize yarar. Türkçe değil ama izlerken yavaşa alıp izlerseniz kolaylıla öğrenebiliyorsunuz. Ben bu sitedeki derslerden baya faydalanıyorum istedim ki benim de bir faydam dokunsun. Bir de moda çizimleriyle alakalı dersler bulmak pek mümkün olmuyor, elime ne geçerse benim için kıymetli oluyor.
İndirme linki budur; http://d01.megashares.com/dl/a7d2e5d/Silüetsiz elbise çizimi.rar
Kolay gelsin..
 

Yasemin Ertosun

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
21 Haziran 2009
Mesaj
768
Tepki
39
Bir iki gün daha sabret dersleri bugün hazırlamaya başladım yakında alanının en iyi dersi olucak. İddalı hazırlanıyorum :)

bu arada paylaşım için teşekkürler...
 

Mira Gabo

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Nisan 2010
Mesaj
101
Tepki
9
Ah kıyamam canımsın, ondan eminim, kesinlikle çok güzel hazırlayacağınızı düşünüyorum.. bende işte böyle bulduklarımı paylaşmaktan başka şimdilik bir yardımda bulunamıyorum ama söz ilerde geliştikçe bende yardım edeceğim herkese. Hatta belki de yönetim izin verirse bir moda tasarımları köşemiz bile olur;) he he, orada herkes sadece moda çizimleri ile alakalı çalışmalarını ortaya koyar falan ne güzel olur. Şimdilik böyle bir kaç basit video var elimde onları eklerim belki faydalanan olur. Gerçi hepsi ingilizce ama olsun görmek bile yeter diye düşünüyorum. Ve eminim sizin hazırlayacaklarınızdan sonra bunlara ihtiyacımız bile kalmaz ama şimdilik idare ederler. Ben teşekkür ederim alakanıza ve desteğinize, sevgiler..
 
Kayıt
27 Kasım 2008
Mesaj
1
Tepki
0
Merhaba,
Corel draw de teknık moda çizimleri cd si hazırlamışsınız benimle de paylaşırsanız cok memnun olurum ..
 
Yukarı Alt