CorelDRAW X5 programı çalışırken kapanıyor!

Durum
Konu kapatılmıştır.

Mira Gabo

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Nisan 2010
Mesaj
101
Tepki
9
Arkadaşlar umarım konuyu doğru yere açmışımdır konuyla ilgili önceden açılmış başlık var mıdır diye araştırdım bulamadım ve buraya açtım. Şimdi bilgisayarıma yüklediğim CorelDRAW X5 programı (crackli) çalışırken kapanıyor! ilk yüklediğim günlerde bu tür sorunlar olmuyordu iki gündür çalışmaya başladıktan kısa bir süre sonra kapanmaya başladı tabi yaptığım çizimlerde yok oluyor. Buradaki başlıkları taradım önce bu konuda bilgi var mıdır diye bulamayınca da bir de google tarattım ve herhangi bir forumda şöyle bir yanıta rastladım bu konuda.

Orada ki bir diyalogda benimle aynı sorunu yaşayıp soru soran birine demişler ki; "Arkadaşım şimdi corel tools options/workspace/ memory'e gir ve memory yani ram ayarlarını %45 e çıkar böylece sorunun düzelmesini sağlarsın. Ha bir de programın orjinal mi? Eğer orjinal değil ise programı orjinal al! Crackli programlarda bunu yapabilir ve bilgisayarına virüs taraması yap. Ayrıca da mutlaka servis packi kur. Bir de corelde Quick Correct özelliğini kapat ve servis paketleri mutlaka ama mutlaka yükle yoksa sorunun ortadan kalkmaz. Bütün yazılımların bug'ları vardır. Güncelleştirmelerle bu hatalar düzeltilir ve sen creckli program kullanırsan güncelleştirme yapamazsın bu sorunları da yaşamaya devam edersin. Bizden sana yardım bu kadar hadi kolay gelsin." Demişler.

Bende orada yazanları yapayım dedim ve corel tools options/workspace'e girdim ama orada memory bölümü yok ben memory bölümüne nasıl ulaşacağım ve Quick Correct özelliğini nerde bulup nasıl kapatacağım. Bir bilginiz varsa boş bir zamanınızda beni bilgilendirir misiniz acaba? Belki durumu düzeltebilirim zira orjinalini alacak durumum yok:(

Şimdiden teşekkürler saygılar..
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Forumda Crack ve bunun gibi durumlari ilgilendiren sorular sorulmasi Forum Kurallarimiza Aykiridir...
 
Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt