coreldraw'dan adobe Illustrator'e ".ai ve eps " convert problemi

Kayıt
10 Mart 2011
Mesaj
4
Tepki
0
Coreldraw'da tasarım hazırladım ama Adobe Illustrator'e " .ai ve eps " formatında convert ettiğim zaman Illustrator'de açıldığı zaman saçma bir durumla karşılaşıyorum neyin nesidir çözemedim.

Convert yaparken bütün ayarları denedim olmadı

Sorun aşağıda görüldüğü gibi kenarlar tırtıklı görünüyor tırtıklı görünen yüzeyler coreldraw'da uygulamış olduğum " Transparancy " yüzünden böyle düzeltme şansımız varmı acaba ?

 

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Kayıt
7 Eylül 2008
Mesaj
3.274
Tepki
75
Sayın kırmızı beyaz CorelDraw dosyalarınızı eps yada ai kaydetmek yerine aşağıdaki linki inceleyin resimli ve videolu olarak ders ekledim birde bu şekilde dosyalarınızı dönüştürmeyi deneyin bakalım çözüm nasıl olacak. Toplu halde dosya dönüştürme. Umarım faydalı olur...

Resimli Anlatım
https://www.grafikerler.org/corel-draw-dersleri/15108-cdr-dosyalarini-toplu-halde-jpeg-yapmak-resimli-anlatim.html

Videolu Anlatım
https://www.grafikerler.org/corel-draw-video-dersler/24633-coreldrawda-toplu-halde-dosya-donusturme-videolu-anlatim.html
 
Kayıt
10 Mart 2011
Mesaj
4
Tepki
0
ne saçma birşeydir anlamadım olmadı
tek sorun corel'da Transparancy yapmamdan kaynaklanıyor sinirimi bozdu iyice sırf bu iş için o Transparancy dosyalarınıda silemem onların olması şart

bir çözüm bulacak arkadaş varmı ?
 
Kayıt
3 Ağustos 2009
Mesaj
604
Tepki
74
Merhaba,

Konu benim de ilgimi çekti. Hemen Corel draw' içinde transparency nesnesi de bulunan nesneleri ai formatında export ettim. Hem Corel Draw'da hem de Illustrator de de import ettiğimde bir sorun oluşmadı. Aynı prosedürü EPS için de denedim. Bir sorun çıkmadı.

Elinizdeki programın export yeteneğinde bir sorun olabilir.

Konuyu biraz daha kurcalayalım.

Tuncer ÖZKAN
 
Kayıt
10 Mart 2011
Mesaj
4
Tepki
0
heryerini kurcaladım yine böyle tırtıklı oluyor acaba siz bana export penceresini görmem için print screen atabilirmisiniz ?
 

asmagrafik

Üye
Kayıt
3 Mart 2010
Mesaj
7
Tepki
0
Konu anti aliasing özelliğinin kapalı olmasından kanaklanıyor olabilir. anti aliasing özelliğini aktif ediniz. Biraz geç oldu ama, yrdımcı olmak istedim.
 
Yukarı Alt