Daha çok amatörüm

Kayıt
8 Temmuz 2013
Mesaj
38
Tepki
2
Yeni yeni başladım ve kendi başıma bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Videolardan öğrenmek yerine -ne kadar uzun sürsede- kurcalayarak öğrenmeyi seviyorum.Neleri yapmam neleri yapmamam gerektiğini söyleyebilecek birçok üyenin olduğunu gördüm. Eleştrilere ciddi anlamda ihtiyacım var :) Yapıcı veya yıkıcı istediğinizi söyleyebilirsiniz önemli olan hatamı bilmem.
Teşekkürler.
 

inciveakif

Üye
Kayıt
3 Temmuz 2013
Mesaj
21
Tepki
0
Başın etrafına yerleştirilen nesnenin şekli düzeltilebilir. Burun üzerindeki yıldız ile bakışlar birbirine zıt gitmiş. Onun dışında başarılı bir çalışma.
 
Kayıt
8 Temmuz 2013
Mesaj
38
Tepki
2
@inciveakif

Teşekkürler :) Aslında o burun üzerindeki yıldız bir pearcing gibi bişey olucaktı ama çizmek yerine saçma bir parıltı yaptım haklısınız.
 
Kayıt
14 Nisan 2013
Mesaj
57
Tepki
1
Videolardan öğrenmek yerine -ne kadar uzun sürsede- kurcalayarak öğrenmeyi seviyorum.
Abi aynı benim kafadansın, ben de bu tarz öğrenmeyi seviyorum. :s8:

Çizim çok güzel bence yeni başlayan birine göre. Dediğin gibi pearcing olayı biraz saçma ve başındaki neyse biraz daha ayrıntı gerektiriyor.
( Ben de çok amatörüm aslında.)
İyi çalışmalar.
 
Kayıt
8 Temmuz 2013
Mesaj
38
Tepki
2
Aslında bilgisayardan girdiğim bi zaman resmin orjinalini atsam iyi olucak sanırım :) kafasındaki şey bandana daha ayrıntı nasıl verilebilir bi örnek bi öneride bulunabilirmisiniz yani maskelemeyle desenmi koyayım yoksa başka bişeymi kastediyosunuz :)
 

extsrm

Üye
Kayıt
8 Haziran 2013
Mesaj
18
Tepki
1
Kardeşim orinal fotoğrafı vektörün üzerine saydamlıdığını azaltarak ve blending modunu ayarlayarak yerleştirdiğin zaman yüzdeki ve aksesuarlarındaki renk tonlamasını yakalayabilirsin. Başarılar :)
 
Yukarı Alt