Dead Wrong(Film Afişi Çalışmam)

Kayıt
12 Aralık 2008
Mesaj
141
Tepki
2
Arkadaşlar yeni film afişi çalışmama yorumlarınızı bekliyorum.

 

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
5 Şubat 2008
Mesaj
3.395
Tepki
103
Emre Bey resminizi tekrardan upload edebilir misiniz? Çalışmanız gözükmüyor.
 

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
18 Ekim 2008
Mesaj
1.325
Tepki
39
Çalışmanız aslında fena durmuyor, ama karışık duruyor. Abartılı efektler kullanmışsınız, bu da göz yoruyor. Afişe baktığım da filmin tarzını anlamam gerekli. Zihnimde gerilim tarzında bir film canlandı, ama bu benim tahminim kesinlikle afiş bana bu etkiyi vermedi. Biraz daha sadeleştirerek filmin türünü anlatabilirsiniz. Kullandığınız el görselinin de çözünürlüğü düşük sanırım bulanıklaşmış..

Benim tavsiyem kenarlarda kullandığınız patlama/sıçrama efektlerini kaldırın, fazlasıyla karmaşaya yol açıyor. "DEAD WRONG" yazısının yeri güzel fakat alt kısmında ki yazıları afişin en altına alırsanız kanımca daha iyi duracaktır ve afişte ki karmaşa biraz daha azalacaktır. Kolay gelsin..
 
Kayıt
21 Temmuz 2009
Mesaj
2
Tepki
0
kanarlarda olan karısıklıklar cok bogucu onları azaltman yada kaldırman afısını daha ıyı gosterecektır bunun dısında abartılack pek bı sorun yok gıbı gorunuyo yıne de ıyı olmus...:) iyi calışmalar...
 
Kayıt
10 Haziran 2009
Mesaj
363
Tepki
4
bence bu afişe göre birazda kan olması gerekmiyormu fazla değil biraz.avuç içinden aşağı doğru akarmış gibi olabilir bence:)
 

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
10 Haziran 2008
Mesaj
2.204
Tepki
76
Merhaba,

Bir film afişi için fazla abartılı ve fazla kalabalık. Daha sade tasarımlar ile daha çok şey anlatmak mümkün diye düşünüyorum.
 

GürhanErkal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
22 Aralık 2009
Mesaj
444
Tepki
43
Emre, bütün işlerinde sağlam bir hayal gücü ve yetenek görülüyor. Fakat zannımca acelecilik ve işçiliğe bunun yansıması işin değerini çok aşağıya çekiyor.
Tek bir işe bir kaç güç ayırsan gayet temiz standart üstü işler çıkartırsın bence. Bir de öyle dene:)
Kolay gelsin.
 
Kayıt
12 Aralık 2008
Mesaj
141
Tepki
2
:) Gürhan bey yorumunuz çok doğru, çalışmalarımdan karakterimi hemen analiz etmişsiniz tebrik ediyorum, evet biraz sabırsızım acele ediyorum, bir afişi hemen 1 saatte yapıyorum, belkide bu ticari iş olmadığından kaynaklanıyor ama tavsiyenizi dikkate alıcam ve birazdaha sabırla iş yapmaya özen göstericem.
 
Yukarı Alt