Defne Tatlı Kutusu

Ndesign

Üye
Kayıt
19 Ağustos 2007
Mesaj
1.361
Tepki
51
Bir enerji patlaması söz konusu :) güzel çalışma... afiyet olsun daha belirgin bir karekter ile yazılabilirdi :) gözün aradığı bir slogan ...
 

Hüseyin ALPALTUN

Bronz Üye
Bronz Üye
Kayıt
6 Ocak 2012
Mesaj
658
Tepki
28
renkler güzel . ama şu beyazlıkların üstündeki desenler pek hoşuma gitmedi. daha farklı desenler dene derim. ;) Unlu mamülleri yazısı için daha açık bir font da iyi olurdu. çünkü okuyamayanlar çıkabilir.
 

zynp

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
28 Mayıs 2010
Mesaj
1.031
Tepki
99
Pembeyi sevmedim :/ Minik çiçeklerde pek hoş durmamış. Kenara verdiğiniz desen çok hoş. Ama pembe üzerindeki çiçekler malesef. Geçiş olsaydı pembeden beyaza doğru belki daha iyi durabilirdi. Afiyet olsun yazısı çok minik kalmış, ve daha okunaklı bir el yazısı olursa güzel olabilir. Genel olarak iyi ama renge takıldım. :) Elinize sağlık.
 

İsmail ÇOBAN

Grapiksel
Bronz Üye
Kayıt
12 Mart 2010
Mesaj
1.452
Tepki
44
Müşteri beğendi :) bende pek beğenmedim özellikle afiyel olsun yazısı büyük olmalıydı ama işte isimin ön planda olması lazımmış :) teşekkürler arkadaşlar. Bu arada Zynp hanım bayanlar pembeye bayılır diye bilirdim buda Bayan bir müşterim :)
 

zynp

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
28 Mayıs 2010
Mesaj
1.031
Tepki
99
@grapiksel

Göze çarpan renkleri hiç sevmiyorum. Kırmızıdan mesela nefret ederim. :) Daha mat, daha kibar ve göz yormayan renkler tercihimdir. Pembeye bayılmıyorum malesef :D Güzel çalışma ama dediğim gibi. Neyse müşteri beğendiyse nema problema ;)

Elinize sağlık der, müşteriyede hayırlı bol kazançlar dilerim. :)
 

reborn

Üye
Kayıt
26 Eylül 2009
Mesaj
295
Tepki
6
Grapiksel senden böyle bir çalışma hiç beklemezdim. Neden dersen daha önceki çalışmalarına istinaden şahsen ben senin tasarımlarınla alakalı aklımda çıtayı biraz daha yükseltmiştim. Senden çok daha kalitelilerini beklerken vasatın altında bi çalışma görmek inan üzülerek söylüyorum benide üzdü. Şayet sıkıntı yok müşteri beğendiyse non stopp yola devam. Başarılarının devamını dilerim. Bu arada istanbuldaysan ziyaretine gelip bi çayını içmek isterim.
 

İsmail ÇOBAN

Grapiksel
Bronz Üye
Kayıt
12 Mart 2010
Mesaj
1.452
Tepki
44
@reborn

Çok sağol ama çıtanın altına düştüğümü duyunca telafi edeceğim bunu :) İstanbul da değilim Kayseri deyim ama İstanbul a arada sırada gelirim Tarabya da olurum. Geldiğimde görüşelim haber veririm sana ;) hadi kolay gelsin..
 
Yukarı Alt