Dekupe hakkında

Tepki
8
Merhabalar arkadaşlar aşapğıdaki resimde en kolay yoldan ps de nasıl dekupe edebilirim sizce ?

sadece ve sadece kedinin bedenini almam gerekiyor tüyleri felan belli olacka dekupeden sonra bunun için bir araç varmıdır ?

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
Önceki sürümlerde extract tool vardı ama yeni sürümlerde bu plugin yok nedense. Belki manuel olarak eklenebiliyordur. Bunun dışında "selection tool" ile nesneyi seçip arka kısmı ayırmak da mümkün ama extract gibi detaylı olmayabiliyor.

Tepki
8
Erkan bey Cengiz bey teşekkür ettim bu yöntemi aslında biliyordum fakat bu kadar iyi bir sonuç verdiğini bilmiyordum

Cengiz Duhan

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
23
@Muharrem Küçükarpacı
Rica ederim

@Erkan Nehir
Erkan bey bahsettiğiniz extract özelliğini kullanınca vaybe demiştim, sonra bi baktık cs4 de cs5 de yok buyazılımı üretenleri düşünüyor insan (ps açılırkren yazan isimler) onlarca belki yüzlerce mühendis adobeyle bir bütün olarak düşününce , ne hakla hizmetle bu üstün özellik gider, yerine bişey konmaz, sonra anladikki herzaman daha iyisi yapılabilirmiş ve yapmışlar biliyoruzki bunun sonu gelmeyecek ve bizlerde malesef hep baka kalacağız, pardusları vesaireleri rafa kaldıracağız adamlar yapmış diyeceğiz:wacko:

Yukarı Alt