asralseyahat
Üye
- Tepki
- 0
Atılım E-Okul, Dıgıtal platformda İşitsel ve görsel tasarımlarla zenginleştirilmiş, öğrenci merkezli eğitimin, vazgeçilemez adresi olarak hizmet vermektedir. Değişen ve sürekli gelişen teknoloji ile birlikte, eğitim-öğretimde duyulan ihtiyaçları karşılayan, Profesyonel eğitim kadrosuyla, canlı yayın dersleri ve online öğrenci katılımı imkanı sağlayan Atılım E-Okul, öğretmenle öğrenci arasındaki zaman, mesafe, fiziksel engeller ve maddi yetersizlikleri ortadan kaldırarak öğrencinin başarısını arttırmayı amaçlayan bir e-öğrenme portalıdır.
Departmanımız, firmamızın ihtiyaç duyduğu, web siteleri, introlar, cd tasarımları, sunum ve eğitim animasyonları, kurumsal kimlik çalışmaları,Logo tasarımı, basılı materyaller ve tüm multimedya araçlarıyla ilgili çalışmaları hazırlayan, web, grafik, animasyon,multimedya alanlarında yeni projeler üreterek, firmamız faaliyet alanlarına kazandıran ve hizmetine sunan kreatif bir bölümdür.
Gelişen projelerimizi birlikte hayata geçirmek üzere, yeni ekip arkadaşları arıyoruz.
Aranan Nitelikler :
Genel Nitelikler:
Web teknolojileri ve web tabanlı uygulamalar konusunda uzman,
İyi derecede Photoshop kullanabilen,
Vektorel programlardan en az birine hakim ( İllustrator, Indesign, Freehand, CorelDraw),
Yaratıcı ve görsel yönü güçlü, web sitelerinde farklılık ve ilgi uyandıran çalışmaları olan,
Çalışmalarından bir kısmını referans olarak sunabilecek,
Tercihen askerliğini tamamlamış ya da en az 2 yıl ilişkisi olmayan.
Cv'lerinizi can.cobanoglu@atilimeokul.com
Departmanımız, firmamızın ihtiyaç duyduğu, web siteleri, introlar, cd tasarımları, sunum ve eğitim animasyonları, kurumsal kimlik çalışmaları,Logo tasarımı, basılı materyaller ve tüm multimedya araçlarıyla ilgili çalışmaları hazırlayan, web, grafik, animasyon,multimedya alanlarında yeni projeler üreterek, firmamız faaliyet alanlarına kazandıran ve hizmetine sunan kreatif bir bölümdür.
Gelişen projelerimizi birlikte hayata geçirmek üzere, yeni ekip arkadaşları arıyoruz.
Aranan Nitelikler :
Genel Nitelikler:
Web teknolojileri ve web tabanlı uygulamalar konusunda uzman,
İyi derecede Photoshop kullanabilen,
Vektorel programlardan en az birine hakim ( İllustrator, Indesign, Freehand, CorelDraw),
Yaratıcı ve görsel yönü güçlü, web sitelerinde farklılık ve ilgi uyandıran çalışmaları olan,
Çalışmalarından bir kısmını referans olarak sunabilecek,
Tercihen askerliğini tamamlamış ya da en az 2 yıl ilişkisi olmayan.
Cv'lerinizi can.cobanoglu@atilimeokul.com