Deniz Çalışması

Kayıt
29 Haziran 2011
Mesaj
25
Tepki
0
Aslında hakan bey haklı insan çalışmalarına daha çok özen göstermeli emek var göz nuru var çalışmalarda ama ilk defa ve aniden yapılan bi çalışma bu yani sıradan ve özentisiz olmasının nedeni bu aklıma bir anda geldi ve yarım saatt gibi kısa bi sürede çabucak yapılan çalışma zaten bu çalışmayı yapmamın nedeni kendimi denemekti ve eksiklerimi görmekti ben burada yorumlarınızı dikkate alarak ddaha özentili çalışmalarımı yapmaya devam ediyorum ilerki zamanlarda yayınlayacağim umarım beğenirsiniz
 
Kayıt
21 Haziran 2008
Mesaj
70
Tepki
0
:) umarım çok çok daha iyisi ile gelirsin zeynel can ki eleştirileri dikkate alacak ve çalışacaksan kesin gelirsin.

Benim yorumuma gelince:

Sadece ğöğü değerlendirir isek gayet iyi...

Ama bence denizin renginde bir sorun var; su renksizdir ve göğün rengini yasıtır yani sudaki mavilerin daha koyu larcivert - siyah (siyay ağırlıklı) karışımına yakın olmasım gerektiğini düşünüyorum.

Denizin açısı ile göğün açısı uyumsuz; sanki arkada gök şekline bir paravan varda biz önüne su koyup resmini çekmişiz gibi duruyor (gök yere 90 dercelik bir açı ile duruyo). normal şartlarda ufukçizgisi su ve denizin paraleliğinin sonundadır.

Deniz ile göğün birleşim yeri çok keskin; denize kesim yerine küçük bir flu verilse geçiş daha gerçekçi olabilir.

Ki en mantıklı eleştiriyi sana gerçek manzara fotoğrafları yapacaktır. google da okyanus resimlerini arat ve aradaki farkları yakala!!!

Kolaygelsin ve başarılır...
 
Kayıt
29 Haziran 2011
Mesaj
25
Tepki
0
Su yorumların içinde en güzel yorumu sen yaptın yorumun için tşk ederim ama bidahaki çalışmam deniz değil :) sagol Mustafa Turan
 
Yukarı Alt