Dergi Kapağı

gosarias

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
25 Haziran 2008
Mesaj
11
Tepki
0
gorsel tasarım isleriyle ugrasan firmalarda , eger bir tasarim kullanılmayacak , degıstırılmeyecek kadar kotuyse buna "camur" denir.Bu siteye yeni uye oldum.Uyelerin statulerini cozmeye calısıyorum henuz.Iyı tasarımlar da var camurlarda...Kısa gozlemime gore de genelde tum yorumlar , (tasarım iyide olsa berbatta ) "aa neguzel , cok guzel " vs seklinde.Sizce bu sekilde grafiker adayları bu sekilde kendilerini nasil gelistirebilirler ki?

Eger bir tasarım kotuyse , bunu acıta acıta soylemek gerekir..Kisi basit birisi ise bu isten vazgecsin , eger gercekten yetenekli, sadece imkanları simdilik buna izin veriyor ama aslında oldukca yaratıcı biri ise azmetmeyi calısmayı , kendine kendi imkanlarını gelistirebilecek ortamı hazırlayabilip kendini profesyonelce yetistirmeyi ogrenebilsin diye.


Umarım herkez anlamıstır
 

Meman Çiçek

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
19 Ağustos 2007
Mesaj
1.588
Tepki
39
Çamur diyeceğinize, kişinin kendisini geliştirmesi için neden eleştirilerde bulunmadığınızı merak ettim, "çok güzel olmuş" demekte yanlış, "çamur" demekte bence çok yanlış. Ayrıca Burada kendini geliştirmek isteyenlerin yanı sıra grafik tasarım adına kendilerini kanıtlamış arkadaşlarımızda mevcut. bu arkadaşlarımızın yorumlarını gözetlemenizi rica edeceğim. teşekkür ederim.
 

Elif Tekin

Üye
Kayıt
27 Haziran 2008
Mesaj
50
Tepki
0
Çalışma çok düz olmuş yazı fontları olsun,görüntü olsun özellikle sağ taraf çok boş bütün herşeyi sol tarafa yığmışsınız paraşütün üzerine gene aynı şekilde yapabilirdiniz ama mesela yazılar paraşütte yazıyormuş gibi içine gömük bi şekilde olabilirdi ve madem bu bir dergi kapağı derginin içeriği ile ilgili bi kaç resmide sağ tarafa ekleyebilirdiniz.
 

Ares

Üye
Kayıt
9 Haziran 2008
Mesaj
25
Tepki
0
kimlerle nasıl inasnlarla muhattap oluyoruz yha bu siteye üye olmak bile hataydı....
 

Elif Tekin

Üye
Kayıt
27 Haziran 2008
Mesaj
50
Tepki
0
@ALİAYGIR43
ben usta değilim :D sadece bakış açımla,düşncelerim ve hayal gücüm başka hani üstüme alınmıyorum :)

@Ares
ares öyle düşünmemen gerekir.Aksine senin söyleceğin şey ben buraya yaptığım çalışmayı koydum yorum yapılması için değişik insanlardan yorum alıp farklılık türetmem gerek demen gerekiyor.Burada kimse senin kötülüğün için bir şey söylemiyor daha iyisini yapabileceğin kanısında ki herkes sana yorum yapıp yardımcı olmaya çalışıyorlar ama gerisi sana kalmış işte.;)
 

eshirra

Üye
Kayıt
5 Temmuz 2008
Mesaj
4
Tepki
0
yazıların renkleri gayet iyi renkler fakat kırmızı baslıklara acık renkte , beyaz yerlerede koyu renkte contour verilse daha da güzel olur. ve birde yazıların bazı yerleri dik olmus bunların dısında fena calısma değil
 
Yukarı Alt