dergi kapağı

Grafikemez

Üye
Kayıt
13 Ağustos 2007
Mesaj
65
Tepki
2
Sevgili arkadaşlar Forumlarda mimikler , ses tonları gibi şeyler anlaşılamaz veya yanlış anlaşılabilir. Karşınızdaki kişinin bilgi seviyesini ve kendi bilgi birikiminizi ortaya koymaya çalışmayınız... Forumlar paylaşım alanıdır... Soru sormak bilgisizlik göstergesi olmadığı gibi cevap vererek yardımcı olmakta bilgi dağarcığının büyük olduğunu göstermez... Herkesin bildiği küçük bir şey ile herkesin ulaşılabileceği büyük bir bilgi birikimi oluşur... Eleştirilerimizide bu Doğrultuda yapalım. Kırıcı değil yapıcı olalım. Eleştirilerde karşınızdaki kişiyi rencide edecek veya polemiğe yol açabilecek bir dil kullanmayınız. Kişiye değil lütfen konu başlığına yönelik sesleniniz...
 

By_ExE

Üye
Kayıt
8 Eylül 2007
Mesaj
83
Tepki
0
Pikxeli Bakımından Ve Arka Font Olarak Bence KÖtü Daha İyisini Yapabilirsin İyi Çalışmalar
 
Kayıt
10 Mayıs 2008
Mesaj
3
Tepki
0
''EMEK' verilen herşey güzeldir.DAHA GÜZEL i için; daha çok EMEK;daha çok ''EMEK'' için daha çok HAYAL EDİP;işte bu EN GÜZELİM OLDU dediğimizde; bir başkası ''BU NE BÖYLE ? diyebilir.oysa bunu söyleyen böyle düşüneceğine; ben de böyle HAYAL ETMİŞTİM ve işte o HAYALİMİN UYGULAMASI da bende BÖYLE OLDU diyebilir.üstteki Çalışmayı yapıp cesaretle görüşe sunan arkadaşı önce bu cesareti için tebrik etmek gerekiyor.naçizane tavsiyem ise; keremcem photo daki dekope sanki aceleye gelmiş.boş zamanlarında dekopeye daha fazla zaman ayırsın.emeğine sağlık ve çalışmalarında başarılar.
 

aysgl

Üye
Kayıt
2 Şubat 2008
Mesaj
41
Tepki
2
ne bulduysan koymuşsun sanırım kapak sanki kapaklıktan çıkmış gibi geldii:D
 

Arzu ULUIRMAK

Art Director
Kayıt
22 Nisan 2008
Mesaj
993
Tepki
14
@sMiLe


Ben tavırda bir saygısızlık görmüyorum. çalışmalarınızı buraya yüklüyorsanız yorumları müsbet yada menfi kabul etmek zorundasınız... Hatalarınızı sizde sizin gibi bu işi yapmaya çalışan herkeste görsün ki bundan ders çıkarsın öyle değil mi?
 
Yukarı Alt