Dersane Afiş > Önerileriniz lütfen..

Kayıt
31 Aralık 2009
Mesaj
478
Tepki
2
Merhaba arkadaşlar.. bir dersanenin okullara asmak için yaptırdığı afiş çalışmasını sizlere sunuyorum. henüz teslim etmedim. sizin fikirlerinizi alıp 2 gün sonra teslim edicem.. o yüzden yorumlarınız çok önemli. neler katabilirim söylerseniz sevinirim..
Not: bu arada logo bu değildir. elimde logo olmadığı için bunu geçici süreliğine yazdım..

 

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Kayıt
10 Ocak 2010
Mesaj
2.523
Tepki
53
Afiş öğrencinin tuttuğu mu yoksa öğrenci de afişin parçası mı? :)
Bu arada ben DERSHANE diye biliyorum ama. Fazla değişik font kullanmamış olman güzel. Fakat eğitim dersaneleri yazısı biraz emanet gibi duruyor sanki. tebeşir yazısında DE ayrı yazılmış. Birleşik olması gerekir sanırım. Klasik bir figür ama belki arka plana bir soru cevap formu ekleyebilirsin. Emeğine sağlık.
 
Kayıt
12 Şubat 2010
Mesaj
66
Tepki
5
Görseller ve metinlerde kopukluk var sanki. Yani benim bu afişi okumam için 8 göz sıçaraması yapmam gerekiyor. Renklerde de laciverti göz önünde bulundurabilirsiniz.
İyi çalışmalar...
 
Kayıt
31 Aralık 2009
Mesaj
478
Tepki
2
@Erkan_Nehir

Öğrenci afişin bir parçası değil tabiki :)
dediğim gibi "parantez eğitim dersaneleri" yazısı yerine logo gelcek. bunu geçici süreliğine koydum elimde logo olmadığından. DE yi birleştiricem. cevap formu fikrini çok beğendim teşekkürler.. başka tavsiyelerinizede açığım :) teşekkür ederim


@Pınar Cildam

Arkaplanı canlandırmam grekiyor ama nasıl yapacağımı henüz bulamadım :) onu halledersem ve diğer alanlarda hafif oynamalar yaparsam kopukluk sıkıntısını biraz gideririm sanırım :) teşekkürler
 

psyduck

Üye
Kayıt
28 Ocak 2010
Mesaj
18
Tepki
0
"Uzman Kadro ve kaynaklarımızla eğtim koçluğu yapıyoruz" yazısı çerçeve çok yakın olmuş bence onu birazcık küçültmelisin ve şu daire içindeki gençler varya yuvarlak duran onun yerine başka bir görselmi kullansan sanıyorum kalabalık hissini o yaratıyor (Çocukların kafası felan kesilmiş, resmin payı varsa onu orantılı olarak küçültsen belki oda kurtarır)
 
Kayıt
31 Aralık 2009
Mesaj
478
Tepki
2
@Hasan Güner

@psyduck

Atcak bişe malesef yok :) görselliğini hoşlaştırmak için düşünmeye devam ediyorum. Arkadaşımızın önerisi üzerine arkaplana cevap formu ekliycem ve daha düzenli bir afiş yapmaya çalışıcam.. resimlerde tamamen değişicek logo dahil.. teşekkürler yorumlar için..
 

Cemal Canlı

Bronz Üye
Bronz Üye
Kayıt
8 Eylül 2008
Mesaj
364
Tepki
36
Selamlar,


Seyit Ali Başer arkadaşım benim dikkatimi çeken telefon numarası. "0121" yazıyor ben mi yanlış gördüm.?


Saygılar...
 
Kayıt
31 Aralık 2009
Mesaj
478
Tepki
2
@Cemal Canlı

Evet Doğru öyle yazıyor.. :) Tüm hatalar giderilerek ve ufak tefek değişiklikler yapılarak teslim edilmiştir. Yorum yapan tüm arkadaşlara tekrardan teşekkürler..
 
Yukarı Alt