Devran OCAKDAN-Çizimlerim

dexman

Üye
Kayıt
9 Şubat 2012
Mesaj
4
Tepki
1

Devran OCAKDAN
www.devranocakdan.com

Öncelikle Merhaba, elimden geldikçe bu alanda çalışmalarımı siz forum üyeleri ile paylaşacağım. Lütfen değerli yorumlarınzı eksik etmeyiniz. İşte bazı çalışmalarım :

Çizim aşamalarımı gösteren video için : [URL="http://youtu.be/Mhx_H-tg8L8"buraya tıklayınız[/URL]








 

muberra

Üye
Kayıt
10 Temmuz 2010
Mesaj
1
Tepki
0
yaptığınız çizimler çok güzel olmuş. Ben yeni çizim yapmaya başladım. elimde tezim için çizmem gereken mezar taşları var fotoğraflarını çektim. bunları çizgisel hale getirmem gerekiyo ama hatlarım sizinki kadar düzgün olmuyo. pen tool ile çiziyorum. biraz zaman alıyo. daha basit bi yolu var mı bunun.
 

dexman

Üye
Kayıt
9 Şubat 2012
Mesaj
4
Tepki
1
Öncelikle teşekkürler müberra hanım,çalışmalarımı beğenmeniz beni mutlu etti. Çizimlerimin bir kısmını çizim tableti ile bir kısmını da mouse yardımıyla yaptım ve bence sorun kullandığınız program. Tavsiyem vector tabanlı çizim prograları kullanınız. Örnek illustrator, freehand gibi. Bu sayede daha başarılı çizimler yapabilirsiniz. Yinede yapamıyorum diyorsanız mail ile ulaşın, elimden gelen yardımı severek yaparım.

iletişim için : http://devranocakdan.com/?page_id=59 adresini kullanabilirsiniz.
 

dexman

Üye
Kayıt
9 Şubat 2012
Mesaj
4
Tepki
1
Teklifiniz icin cok tesekkur ederim. Malesef ki askere gidecegimden dolayi cizim islerine ara verdim. Cok guzel bir projeniz var, basarili olmaniz dilegiyle..
 
Yukarı Alt