Dicital Man

Kayıt
9 Mart 2009
Mesaj
53
Tepki
1
sinema afişi tarzında bir çalışma. 1 ve 0'ların yapımında illustratorden destek aldım. Sembol özelliği sayesinde işimi baya kolaylaştırdı. Çalışmada figür olarak kendi fotoğrafımı kullandım. Fikir ve eleştirilerinizi bekliyorum.


 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Kemal Bey,

Konu başlığında "Digital Man" 'i okuyunca şahsen , içeri girdiğimde elektronik devreler ,bunların yeşili vs... gibi birşeyle karşılaşacağım gibi bir beklentim oldu ama tamamen farklı birşeyle karşılaştım. Bu da Digital diyince hangi beklentilere koşullandığımı gösteriyor.Belki her insanda aynı beklentiler doğmuştur bu zamana kadar.Tabi böyle bir kural , yasa falan yok.Fakat madem bir "yayınlama,beklenti,sonuç" amacındayım o halde gözlem gücümle kabul görmüş beklentileri çalışmaya olduğunca yansıtır , çalışmayı yayınlar, gelen eleştriler doğrultusunda , en doğru sonuçları diğer çalışmalarımda kullanmak üzere arşivime eklerim.

Çalışmanızdaki uygulama başarılı . Uygulama ile Kompozisyon arasında biraz sıkıntı gördüm sadece.
Tabiki Bunlar Sadece Benim Düşüncelerim , Benimsenir Benimsenmez Bilemem.

Konu başlığına Dicital Man yazmışsınız , sanırım yanlışlıkla yazdınız.
Dijital Adam ya da Digital Man olması gerekiyor bence , bazen oluyor böyle dalgınlıklar.

Gelecek Çalışmalarınızda Başarılar...
 

kriptonik

Üye
Kayıt
4 Mart 2009
Mesaj
257
Tepki
1
bence oldukça şık bi çalışma cd kapağı olarak canlandı gözümde... başarılı , ellerine emeğine sağlık kardeşim.. aç ufkumuzu..
 
Kayıt
9 Mart 2009
Mesaj
53
Tepki
1
Teşekkür ederim eleştrileriniz için.
Doğru digital man olacaktı. Yanlışlık olmuş.herhalde dalgınlık edip okunduğu gibi yazmışım.
 
Kayıt
18 Aralık 2007
Mesaj
465
Tepki
5
1 ler ve o ları biraz daha küçük kullansanız ve, turuncu yerine yeşil rengi seçseniz daha uygun olur... Bir de öyle deneyip koyabilirseniz buraya karşılaştırma açısından iyi olur bence...
 
Kayıt
9 Mart 2009
Mesaj
53
Tepki
1
Burak genelde bir çalışmada o işe gidebilecek her rengi denerim.Özelliklede photoshop ta çalışıyorsam. Çünkü program bu konuda kullanıcıya epey rahatlık sunuyor. Bu çalışmada ilk tercihim yesşil ve yeşil,mavi arası tonlardı ama bu renkler beni pek açmadı.Bu sıcak tonların çok daha cazip olduğunu düşündüğüm için kullandım. Biraz da farklı görünen bir çalışma yapmak istedim.
 
Yukarı Alt