DİGİTAL BASKI MAKİNESİ hkknda.

Kayıt
19 Mayıs 2008
Mesaj
2
Tepki
0
Selam arkadaslar ;

digital baskı makinesi almak istiyorum ama nereden ve hangi baskı makinasini alacagımı bilmiyorum.baskı makinaları hakkında bilgim yok. Ayrıca bu işte yeniyimm. 2nci el hakkındada bilgim yok ve butce sınırı varr daha dogrusu bu işe kredi cekerek gircemm tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum . Tsk ederim simdiden.
 

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
10 Haziran 2008
Mesaj
2.204
Tepki
76
Öncelikle böyle bir zamanda kredi çekerek iş hayatına atılmak bana göre çokta mantıklı değil. Bu konuyu iyi düşünün derim.

Ayrıca sadece dijital baskı makinesi almakla iş bitmiyor. Kullanacağınız malzemeler dolara endeksli olduğu için şuanda fiyatları oldukça yükselmiş durumda.

İllede ben bu piyasaya giricem derseniz biraz daha geniş bilgi vermelisiniz ki size ona göre yardımcı olmaya çalışalım.

İç mekan baskı mı yapacaksınız? Yoksa dış mekan baskımı. Yapacağınız iş tabelayı kapsayacakmı yoksa kapsamayacakmı? Yoksa Dijital baskıdan kastettiğiniz dijital çıkışlarmıdır (32x45 ölçülerinde)?

Saygılar..
 
Kayıt
19 Mayıs 2008
Mesaj
2
Tepki
0
öncelikle tesekkur ederim dusuncelerini yazdıgın icin. yapacagım iş tabela yapımı cam kaplama arac giydirme yani dıs cehpe oluyor sanırım. kredi cekilerek yapılmaz ama baska ne iş yapabilirim ki. 3ncu dukkan kapatısım. bir yerlerden baslamak zorundayım .dolaylı yoldan reklamcılık işine girmiş bulunmaktayım. promosyon uzerine baskı malzemelerim var.
 

murat can

Üye
Kayıt
7 Nisan 2009
Mesaj
3
Tepki
0
kardeşim bencede bu konuyu iyi düşün..reklam rekabeeti bol bi iş hele şu anda çoğu reklamcı maliyetine baskı yapıyor makina almaktansa onlara baskı yaptırmak daha mantıklı..En azından boya malzeme arıza derdin olmaz..
 

tugrulkoca

Üye
Kayıt
12 Kasım 2008
Mesaj
4
Tepki
0
bu işi düşünüyorsan bence ilk önce bir müşteri cevresi olusturmaya calıs aldıgın ıslerı dısarıda bastır ve bir süre dene uygulamasını ve giydirmesini sen yap baktın işler iyi bir makine al ve alacagın makineden önce sectıgın makınenn servisinin iyi olduguna mutlaka dıkkat et derım
 

karakutu_

Üye
Kayıt
13 Temmuz 2009
Mesaj
2
Tepki
0
bilmediğin iş için yatırım yapman bence mantıksız ama zamanla öğrenirim vaktim ve ekonomk durumum müsait diyorsan çok zaman alır ve sana hayli zarar ettirir. başarılı olacağını düşünüyorsan gerekli iş potansiyelinde varsa senin işi bilmene gerek yok işi bilen dürüst bir eleman alırsın o seni yönlendirr . ben yapsam öyle yaparım. tabi bunuda yürütebilmek ve başarmak sana bağlı . kolay gelsin
 

deliprens

Üye
Kayıt
25 Kasım 2009
Mesaj
2
Tepki
0
öncelikler açıcagın yer önemli nerde nasıl bir yer acıcaksın
2.olarak makine olarak sana hp 9000s'i önere bilirim bilgi icinde yatay bilgisaray ile baglatınya gecebilirsin
ama göründügünden daha zor bir iştir
 

azizyucell

Üye
Kayıt
18 Mart 2011
Mesaj
3
Tepki
0
Infinity polaris pq 600 dpi 15 pikolitre 320 lik biz kullaniyoruz güzel makine onu tafsiye ederim hem iç hem diş mekan basiyor
 
Yukarı Alt