Disk yapıandırmasından sonra Tüm adobe programlarında çıkan hata !

varonburak

Üye
Kayıt
18 Kasım 2010
Mesaj
43
Tepki
1


Arkadaşlar ai, dw, ve flash programlarını açtığımda bu hatayı alıyorum normalde böyle bir hata yoktu lakin pcnin disk yapılandırmasını yaptıktan sonra oldu sanırım. Alakasını çözemedim işlerimde yarım kaldı. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim..
 

gezegen

Üye
Kayıt
6 Eylül 2012
Mesaj
325
Tepki
16
Sağ alltaki uyarıda diyor ki, programı çalıştırmak için "Adobe Application Manager" gerekli. Bu da kayıp ya da hasarlı. Ya, diyor, aha-şu-adresten indir ya da programı yeniden kur. Diğer iki hatada bu kadar ipucu yok.

Belli ki, disk yapılandırılken, Adobe'nin kimi dosyaları zarar görmüş ya da silinmiş ya da kayıp. Hatırladığım kadarıyla, disk yapılandırma, teknik anlamda dağınık dosyaların derlenip-toplanmasıydı (dandirik Microsoft'un çalışma mantığına göre!) Yani aslında silinen ya da zarar gören dosya olmayabilir ancak dosyaların yerleri taşındıysa, diskte olmalarına rağmen Adobe programları bunların yerlerini artık bilmiyor olabilir. Öte yandan, Windows'un dandirikliği gözönüne alındığında, kimi dosyalar silinmiş ya da hasar görmüş de olabilir.

İyisi mi, yeniden programları kaldırıp tekrar kurmak.
 
Yukarı Alt