dokuma makınaları hakkında bılgı alabılırmıyım ?

accurate

Üye
Kayıt
13 Şubat 2008
Mesaj
373
Tepki
3
merhaba arkadaslar almurlu dokuma programları hakkında bılgısı olan varmı? Bilgi almak ıstedıgım programların ısımlerı(sımetrı ve most) sımdıden tesekkurler hoscakalın
 

accurate

Üye
Kayıt
13 Şubat 2008
Mesaj
373
Tepki
3
merhaba tesekkur ederım ama kasım hocayı bızzat tanıyorum :) hatta onun vermıs oldugu kursa gıtmeyı dusunuyorum ama ben jakar programı hakkında bılgı almayı ıstıyorum orgulendırme nasıl olur tezgahlara nasıl rapor verılır ön bılgı almak ıstıyorumdum yınede tesekkur ederım ıyı calısmalar hoscakalın
 

BABUR HOTA

Üye
Kayıt
25 Mart 2008
Mesaj
133
Tepki
4
Sen bursalısın değilmisin sana tavsiyem www.teksder.org


TEKSDER’in hedefi eğitim ve istihdam
Tarih 05-03-2007


Tekstil Çalışanları ve Dayanışma Derneği, kurulduğundan bu yana bir yandan yeni kurslar açıyor bir yandan da istihdama katkıda bulunuyor.


Bursa'da bir süre önce kurulan Tekstil Çalışanları Dayanışma Derneği (TEKSDER), çalışmalarına hız verdi.
Başta 15 üyenin katılımıyla kurulan dernek, dördüncü ayın sonunda 100 üyeye ulaşarak, gelecek için olumlu sinyaller vermeye başladı. Dünyadaki gelişmeleri izleyerek, sektör içinde olan herkesi bilgilendirmeye devam eden dernek, geçtiğimiz günlerde de konfeksiyon makineleri kullanım kursu başlattı. Katılımcılara çeşitli firmalarda staj olanağı sağlayan TEKSDER, altyapısını da güçlendirdi. Üyelerine yeterli ve gelişmiş bir ortamda hizmeti görev sayan dernek yönetimi, 4 bilgisayara ek olarak 12 yeni bilgisayarı bünyelerine kattı. Dernek ayrıca, sektördeki açığı kapatmak ve firmalara destek vermek üzere yeni bir test laboratuvarı kurmak için çalışmalarını hızlandırırken, şubat ayı içinde 11 kişiye istihdam sağladı.
Dernek, jakar ve armür kurslarıyla, sektöre nitelikli eleman sağlama gayretini sürdürürken; modelist ve stilist yetiştirme kurslarının da başlatılması için hazırlıklara başladı.
'www.teksder.org' internet adresini devreye alan dernek, sektörde faaliyet gösteren firmaların desen taleplerini de özel çalışmalarla yerine getirme çabasını sürdürüyor.

burada öğretiliyor sanırım
 
Yukarı Alt