dünyanın en iyi web siteleri (top20)

toptanci

Üye
Kayıt
7 Ağustos 2020
Mesaj
6
Tepki
0
Konu: Sosyal Medya Sitesi
Site Adresi: ERKEKLERSORUYOR'DA ÖNE ÇIKANLARERKEKLERSORUYOR'DA ÖNE ÇIKANLAR

Site Altyapısı: php
Açılma Tarihi: Eylül 2020

İçerik ve açıklama;

Türkiye'nin en çok ziyaret edilen sitelerinden biri olan KizlarSoruyor ekibi tarafından yeni bir proje başlatıldı. Projenin adı erkeklersoruyor.com. ErkeklerSoruyor, erkeklere özel kategoriler yer alan ve site üyelerinin sitede bu kategorilerin her birinde sorular sorarak sorulmuş olan sorulara cevap verebilecekleri bir sosyal medya sitesidir.

ErkeklerSoruyor'da üyeler diğer üyelere mesajlar atarak mesaj alabilirler ve onlarla etkileşime girebilirler. Siz de hemen yukarıda yer alan link aracılığıyla siteye girin ve üye olun.
 

toptanci

Üye
Kayıt
7 Ağustos 2020
Mesaj
6
Tepki
0
Konu: Video indirme
Site Adresi: Twitter video indir online. Video ve fotoğrafları Ücretsiz İndirmek

Site Altyapısı: php
Açılma Tarihi: 23.04.2006

İçerik ve açıklama;

Savefrom üzerinden pratik bir şekilde Twitter ve diğer tüm sosyal medya sitelerinde yer alan videoları kolayca tek tıkla indirmek mümkün hale geliyor. Bunun için tek yapılması gereken tek şey, indirilmek istenen videonun linkine erişim sağlamak. Videonun linkini bulduktan sonra bu linki Savefrom'un ilgili alanına yapıştırdıktan sonra indir butonuna basın. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra video doğrudan bilgisayarınıza indirilecektir.

Uzun yıllardır alanında en önde gelen sitelerden biri olan Savefrom ile video indirmek oldukça kolaydır.
 

cengizhann

Üye
Kayıt
21 Aralık 2020
Mesaj
1
Tepki
0
bana göre dünyanın en kullanışlısı mı bilmiyorum ama benim kullandığınım tinypng .com diye bir site var fotoğrafların boyutunu küçültüyor ve kaliteden ödün vermeden hızlı gönderimi sağlıyor.
 

toptanci

Üye
Kayıt
7 Ağustos 2020
Mesaj
6
Tepki
0
Konu: Video indirme
Site Adresi: Twitter'dan video indirme

Site Altyapısı: php
Açılma Tarihi: 23.04.2012

OVC, online olarak video indirmek için kullanılabilecek en iyi sitelerden biridir. Site üzerinden dilediğiniz bütün sosyal medya platformlarında yer alan videoları kolayca sadece videoların linklerini kullanarak indirebilirsiniz. İndirmek istediğiniz tüm videoları sosyal medya platformlarından kolayca indirmek mümkün olmaktadır.
 

ashish2902

Üye
Kayıt
8 Haziran 2021
Mesaj
1
Tepki
0
i or l website can help you differentiate between lower case, UPPER CASE in i or L. You can input your sentences or words in the input section. Sometimes, the English language is very confusing. For words like "Illinois," it's tough to see the actual difference between i or L without the help of our website. Some people even get confused between 1 and I and l. This website can make your life easier.
 

vortex1

Üye
Kayıt
24 Kasım 2021
Mesaj
22
Tepki
0
Freelancer Satış Ortaklığı ile Pasif Gelir Kazanmak İstemez Misiniz?




Merhaba, bugün sizlere herhangi bir dil bilmeden, programlama, tasarım, yazılım ya da farklı bir gereksinime sahip olmadan, kargosuz, stoksuz, maliyetsiz hatta ve hatta herhangi bir web sitesi ya da sosyal medya hesabı bile olmadan dijital gelir elde etme yöntemini açıklıyorum.

Webly Freelancer web sitesi ile satış ortaklığından pasif gelir elde etmeniz için yapmanız gereken basit adımları bir sonraki aşamada açıklayacağım. Öncelikle dijital satış ortaklığı nedir ona bakalım.

Dijital satış ortaklığı halihazırda yayında olan bir kişi ya da kurum tarafından satışı olan hizmetlerin linklerini paylaşarak ilgili web sitesinin satış ve üye kayıtlarından hatta yönlendirdiğiniz ziyaretçilerden para kazanma tekniğidir.

Nereden Başlamalısınız?
Öncelikle web sitesinde bir üyelik açmanız gerekiyor, endişelenmeyin hiç bir aşamada hiç bir ücret ödemiyorsunuz. webly.com.tr sitesinden bir üyelik açtıktan sonra 2. aşamada pazarlamak istediğiniz hizmetleri seçiyorsunuz. Tüm kategoriler sekmesinden daha net bir şekilde görebileceğiniz yaklaşık 150 kategori içerisinde yüzlerce farklı hizmet var. Programlamadan, tasarıma, mobil oyundan, seo paketlerine kadar onlarca farklı hizmet yer alıyor ve bu hizmetleri freelance üyeler halihazırda satıyorlar.

Peki Siz Nasıl Kazanacaksınız?
Site içerisinde herhangi bir hizmeti seçtiğinizi düşünelim ve üye olduktan sonra Satış Ortaklığı bu linke girerek az önce tespit ettiğiniz hizmetin satış linkini yapıştırıp link oluştura tıklıyoruz. Artık karşımıza gelen yeni link (Ref'li Linkiniz: şeklinde gözükür ) bizim üyeliğimizin satış ortaklığı linki. Ve bu linke tıklayarak alım yapılan her iş üzerinden %10 komisyon kazanıyoruz.

Oluşturulan Linklere Doğru Ziyaretçi Nasıl Çekilir?
Pek çok farklı teknik ile linklere hit çekebilir ve satış gerçekleşmesini sağlayabilirsiniz.
  • Google adwords ile ref’li linkinize reklam çıkabilirsiniz
  • Ref’li linkinizi sosyal medya hesaplarında paylaşabilirsiniz
  • Ref’li linkinizi forum, blog, portal vb. sitelerde paylaşabilirsiniz.
  • Ref’li linkinizi whatsapp ve telegram gruplarınızda paylaşabilirsiniz.
  • Gerçek satışa yönelik, gerçek insanların olduğu her platformda linklerinizi paylaşabilirsiniz.
  • Herhangi bir web sitenizde reklam alanlarına reklam görseli ekleyerek ve görsele ref’li linkinizi ekleyebilirsiniz.

Kazançlar Nasıl Takip Edilebilir?
Profil sayfanızda yer alan ödemeler sekmesinde satış ortaklığı kısmında anlık olarak gelirlerinizi görebilirsiniz.

Hangi Şekilde Ne Kadar Kazanırım?
  • Ref’li linkinize tıklayan her üye için 0,10 TL
  • Ref’li linkinizden üye olan her kullanıcı için 0,20 TL
  • Ref’li linkinizden üye olup ilan yayınlayan her üye için 0,20 TL
  • Ref’li linkinizden üye olup bir hizmet satın alımından %10 komisyon
  • Ref’li linkinizden üye olduktan sonra ilan açıp satış yapan her üyeden %1 komisyon
  • Ref’li linkinizden üye olup webly’ye reklam veren her üye için %1 komisyon gibi kazanç alternatifleri yer almaktadır.

Rakamsal örnek vermek gerekirse, paylaştığınız bir mobil uygulama ilanı için üye olarak 10.000 liralık bir oyun yazdıran müşteriden, 1.000 TL direkt olarak anında sizin panelinize düşer. Üstelik paylaşılan linkin geçerlilik süresi 90 gün olarak belirtilmiş. Yani çerez süresi 90 gün. Başka bir ifade ile linke tıklar tıklamaz satış olmaz ise bile 90 gün içerisinde müşteri alım yaparsa hesabınıza ödeme aktarılıyor. Webly’nin kullandığı dinamik yeniden pazarlama reklamları göz önünde bulundurulursa harika bir dönüş süresi ve harika bir kazanç kapısı.

Freelance Sektöründe En Büyük Ticaret Hacmi Hangi Kategoride?
Seslendirme, seo, backlink, yazılım, mobil yazılım, hazır web sitesi gibi kategoriler, bu sektörde ciddi trafik ve ticari hacmi olan kategoriler olarak karşımıza çıkıyor. Size kalan tek şey seçtiğiniz kategorideki begendiğiniz işleri link oluşturarak paylaşmak.

Ödemeler Nasıl Yapılıyor?
100 TL alt limiti geçtikten sonra ödemeler ertesi gün hesabınıza otomatik olarak yapılmaktadır. Bunun için ödemeler sekmesinde banka bilgilerinizi girmelisiniz, iban bilgilerinizde aralarda boşluk olmamalı.

Sizde üye olarak hemen çalışmalara başlayabilirsiniz.

Refsiz link : Freelancer Hizmetler
Ref’li link : Freelancer Hizmetler
 

vortex1

Üye
Kayıt
24 Kasım 2021
Mesaj
22
Tepki
0
Psikolog Sitesi Kurmak
İnsanlar artık herhangi bir psikolojik sorununda psikologlara koşmak yerine, internette psikolog buluyor, online canlı, görüntülü yada sesli psikolojik tedavi görüyor.
Bu tarz sitelere mesela onlineterapiodasi.com gibi sitelere girerler ve bu sitede online psikologlarla canlı, birebir görüşürler.
Netice itibari ile bu sayede hem site hem de psikologlar para kazanır.
Bu günümüzde internette yeni bir sektör olup, site sahibi olanlar iyi paralar yani cirolar kazanmaktadır.
Eğer sizlerde psikolog sitesi ya da benzeri bir site kurmak istiyorsanız, ya da tamamen sizden bağımsız bir psikolog uygulaması sahibi olmak istiyorsanız, canlı destek hattından ya da bize ulaşın kısmındaki numaralardan bize ulaşabilirsiniz.
Unutmayın, çağımızın getirisi, internette yatırımla başlar.
Site adresi: psikolog scripti – psikolog sitesi ve psikolog uygulaması kurulumu ve satışı – psikolog scripti ile psikolog uygulaması ve psikolog sitesi kurmak
 

vortex1

Üye
Kayıt
24 Kasım 2021
Mesaj
22
Tepki
0
Tiny House Nedir?
Tiny house, 10 ile 30 metrekare arasında değişen, tekerlekli veya sabit olan küçük evlerdir. Tiny house, sadece bir ev değil aynı zamanda bir yaşam biçimi olarak kabul edilir. Tiny house'lar küçük fakat daha işlevsel bir yaşam alanı sunması sebebiyle dünya çapında ilgi görmüştür. Bir tiny house çeşitli boyut ve tasarımlarda inşa edilebilir ve özelleştirme yapılabilir.
Son zamanlarda Türkiye'de de oldukça ilgi görmeye başlayan tiny house akımı ilk olarak 2008-2009 yıllarında ABD'de başlamış ve diğer batı ülkelerinde de hızla gelişip bir trend haline gelmiştir. Minimalist ve ekonomik bir yaşam tarzı arayanların tercihi olan bu trend sayesinde siz de kendi zevkinize ve cebinize uygun mütevazı bir eve sahip olabilir, kendi arazinizde veya bahçenizde yaşayabilirsiniz.
Tiny House Fiyatları
Tiny house'lar küçük ve kullanışlı olması ile insanları cezbetmiştir. Bu küçük evlerin fiyatlarına gelecek olursak Türkiye’de tiny house fiyatları 160.000₺’den başlayıp 400.000₺’ye kadar çıkmaktadır. Evin dış kaplamasından yalıtımına, yapımında kullanılan malzemelerden evin boyutu gibi özelliklere göre tiny house fiyatları değişkenlik göstermektedir. Yaptırmak istediğiniz ekstra donanım ve özelleştirmeler de tiny house fiyatlarını etkileyen bir başka unsurdur. Tiny house modelleri ve fiyatları hakkında daha fazla bilgi almak için Tiny House Fiyatları | Taşınabilir Ev Fiyatları | Mobil Ev Fiyatları web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
Tiny House Fiyatları | Taşınabilir Ev Fiyatları | Mobil Ev Fiyatları
 

vortex1

Üye
Kayıt
24 Kasım 2021
Mesaj
22
Tepki
0
İç Mimarlık Nedir?
İç mimarlık, bir mekânın içini insanlar için işlevsel ve estetik olarak en iyi şekilde tasarlayan meslek dalıdır. İç mimar, bir mekânın içine ve işlevselliğine odaklanır. İç mimari, evler, ofisler veya diğer iç mekanlar gibi çeşitli alanların içini oluşturmak, restore etmek veya yeniden tasarlamak için sanat ve bilimi harmanlar. İç mimarlar, bir yapıyı yeniden inşa etmek veya yenilemek için müteahhitler ve inşaat teknisyenleri ile birlikte çalışırlar.
İç mimar genellikle mekânın iç yapısını değiştirerek, iç ortamların inşasında veya yeniden inşasında büyük rol oynar. Güvenli ve yaşanabilir bir yaşam alanı oluşturmak için bina yapısını dikkate almak zorundalar ve tüm projelerine mimari tasarım analizini dahil ederler.
Nasıl İç Mimar Olunur?
İç mimar olabilmek için bir üniversitenin iç mimarlık bölümünden mezun olmak gerekmektedir. Son yıllarda iç mimarlık mesleğinin artmasıyla birlikte birçok üniversitede de iç mimarlık bölümü açılmıştır. Bu bölümden mezun olarak iç mimar olarak mesleğinize.
Mezun olduktan sonra bu sektörde deneyimli mimarların yanında çalışıp yeterli tecrübe ve çevreyi kazandığınızda isterseniz kendi iç mimarlık ofisinizi rahatlıkla açabilirsiniz. Kendi ofisini açmak her mimarın hayalidir fakat bir iç mimarlık ofisi açmak için gerçekten çok iyi tecrübe kazanmış olmanız gerekir aksi takdirde sıfırdan başlayıp ofis açmaya kalkarsanız başarısız olmanız kaçınılmaz olabilir. İç mimarlık ofisi açarken düşünmeniz gereken başka bir konu ise masraflardır. Ofisinizi açmadan önce yapacağınız masrafları iyice planlayıp kendinize bir bütçe belirlemelisiniz. Aslında iç mimarlık ofisi açmanın normal bir ofis açmaktan pek farkı yoktur. Ofis kiranız, mobilyalarınız, kullanacağınız bilgisayarlar ve hatta bilgisayarda kullanacağınız yazılımlar ilk akla gelen masraflardır. Ofisini açtınız, her şeyiniz hazır! Bitti mi? Tabii ki de hayır. Her sektörde olduğu gibi iç mimarlık sektöründe de oldukça fazla rakibiniz bulunmaktadır. Tanınırlığınızı arttırmanın en yolu ise reklam çalışmaları ve çevrenizdir.
İbrahim ZORLU | İç Mimar | İstanbul İç Mimarlık Ofisi | İç Mimarlık Firması
 
Yukarı Alt