dünyanın en iyi web siteleri (top20)

vortex1

Üye
Kayıt
24 Kasım 2021
Mesaj
22
Tepki
0
Video Konferans Yazılımı
Vidorm Video Chat, video, ses, kayıt, ekran paylaşımı, dosya aktarımı ve beyaz tahta yüz yüze iletişim kanalları ve entegre sohbet ile bağımsız bir web sitesi kurmak için geliştirilmiş yazılım ve scripttir.
Eğer sizlerde websitesi ya da uygulama kurdurmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Site adresi: vidorm – online video konferans , sağlık danışmanlığı , eğitim scripti ve yazılımı – online görüntülü görüşme yazılımı
 

vortex1

Üye
Kayıt
24 Kasım 2021
Mesaj
22
Tepki
0
İcra Avukatı İşlemleri Nasıl Başlatır?

Bursa icra avukatı
özelinde icra takibini başlatmak isteyen alacaklı taraf, icra takibi kapsamında alacakları olan dosya içeriğini hatları çizilen usul çerçevesinde oluşturur. Sonrasında ise bu takibi yapabilecek gerekli yetkiye sahip icra müdürlüğüne başvurusu neticesinde işlemler başlatılır. İcra işlemleri için başvurular genelde adliyelerde bulunan bürolara yapılabileceği gibi orada bulunan müdür ya da görevli memurlar tarafından işlem sağlanabilir.

İcra Takibi Başlatmada Avukatın Önemi Nedir?
İcra takibi gerçekleştirilirken takibi yürütebilecek bir avukata sahip olmak zorunlu değildir. Alacaklı kişiler kendilerine ait olan bu icra takiplerini de yapabilirler. Fakat işinde iyi olan ve iddialı bir avukatla senkronize çalışmak daha mantıklı olur. İcra hukukuna ait olan ve gerçekleştirilen süreçte işlemler uzmanlık gerektiren konulardır. Süreç içerisinde kendiniz yönettiğiniz durumlarda herhangi bir hata ve süre bakımından hakkınızı kaybetme gibi durumlar olabilir. Tüm bu durum geneline bakıldığında sisteme hakim olan ve zor süreci yönetebilecek bir Bursa avukat ihtiyacı ortaya çıkar.

İcra Takibi Başlatabilme Hakkına Sahip Kişiler Kimler?
İcra takibine Bursa boşanma avukatı bakmaz. İcra takibi için başvuru yapan birinin işlemleri dilerse avukatı isterse de kendisi bizzat bu işlemlerin yürütüldüğü yere giderek gerekli evrakları iletmesi sonucunda başvurusunu tamamlayabilir. Süreç olarak bakıldığında kolay gözükmeyen ve kendi içerisinde ayrıntıları olan işin uzmanlık alanını gerektiren detaylar olduğu için alanında uzman bir avukat ile yola devam edilmesi daha doğru olur. Hukuk büroları tarafından bu işlemlerde kullanılmakta olan takip programlarının içeriği ve işlemleri gerçekleştirmesi son derece hızlı ve pratik olmakla beraber kolaydır. İşlemlerde kullanılan bu programlar sayesinde süreçte hata oluşmaz sonuç olarak aksamadan ve hatasız bir süreç geçirilmiş olur.

İcra avukatı İşlemlerine İtiraz Süresi Var Mıdır?
Bursa ceza avukatı haricinde icra takibi başlatıldıktan sonra bu süreçte karşı tarafın açmış olduğunuz talebe itirazı gerçekleşmiş olabilir. Sözlü bir şekilde yapılmış olan itiraz kayıtları tutulan tutanağa geçiriliyor. Yazılı olarak beyanda bulunulan itiraz kaydı ise icra dairelerine teslim edilerek süreç devam ettirilir. İcra takibine karşılık olarak bulunulan itiraz esnasında icra takibi durdurulur ve bunun akabinde alacaklı olan kişi istediği takdirde 6 aylık süre dışına çıkmadığı halde dava açabilir.
 

vortex1

Üye
Kayıt
24 Kasım 2021
Mesaj
22
Tepki
0
Fal Sitesi Scripti Ne İşe Yarar, Nasıl Para Kazanılır?
Gün boyu internette takılıyorsun ancak hiçbir kazanç sağlayamıyor musun? İnternette harcadığın mesainin karşılığını alamadığını mı düşünüyorsun? Peki, sana küçük bir sır versek… 1000-2000 TL gibi Az bir sermaye ile açacağın fal sitesi sana bu emeğin karşılığını misli ile verecektir desek?
Firmamız size fal sitesi scripti sunan %100 yerli bir girişimdir. Kodlar tamamen Türkçe olup ücretsiz güncelleme desteği verilmektedir. Ayrıca dilerseniz server hizmeti, kurulum, ayarların yapılması ve site yönetimi ile ilgili eğitim de yine tarafımızdan sizlere verilmektedir.
Kendinize ait bir fal sitesi kurmak için tek yapmanız gereken bizimle iletişime geçip, istediğiniz fal sitesinin detaylarını aktarmanız. Bizler bu doğrultuda istediğiniz tasarım ve özelliklerde scriptinizi programlayıp sitenizi a dan z ye kuruyoruz. Programlama ve teknik konuda bilginiz yoksa üzülmeyin, bu hizmeti de bizden alabiliyorsunuz.
İşte size internetten para kazanmanızı sağlayacak olan kapının anahtarı!
Bu script, piyasadaki muadillerine göre eklenti seçenekleri ve her an kendini güncelleyen yapısıyla farkına fark katıyor. Tüm bunların üzerine uygun fiyatı da ballı kaymak oluyor.
Hemen kullanmaya başlayın!

Script Özelliklerimiz:
İstediğiniz ek özellikleri programlayabileceğim gibi,
Standart olarak Kahve Falı, Tarot Falı, Katina Falı, İskambil Falı, El Falı, Görüntülü Fal, Sesli Fal vb. gibi sabit özelliklere sahiptir. Ayrıca istediğiniz ek özellikleri telefonda görüşebiliriz.
Ayrıca;
  • Reklam politikası ile ilgili daha önceki tecrübelerimizi paylaşıyoruz.
  • Kredi Kartı ve Mobil Ödeme sistemleri hakkında daha önce çalıştığımız firmalara sizi yönlendirebiliyoruz. Şu bir gerçek, müşteriden ne kadar kolay yöntemler ile ödeme alırsanız, kazancınızda bu doğrultuda artar.
  • Bildirim sistemi sayesinde yaşadığınız sorunları maksimum 1 saat içerisinde gideriyoruz.
  • Ayrıca size kredi kartına 12 ay taksit imkânı sunabiliyoruz.
  • Diğer tüm detaylar için sitemizi inceleyebilirsiniz.
Şimdi bir site kurmak ya da scriptimizi satın almak için canlı destek hattımıza bağlanabilir bizden detaylı bilgi alabilirsiniz. Eğer sitemizdeki canlı destek hattımız offline ise bize iletişim menümüzdeki telefon numaralarından ulaşabilirsiniz.

Kurduğumuz sitelerden bazıları;
Kahve, Tarot Falı vb. falların gönderi ile ilgili fal sitesi örnekleri
http://www.falplus.com
Falcı Gacı | fal keyfi
Falhanem - Falın En Lider Adresi
Kahvecim Fal | fal keyfi
Fal Kalesi | Fal Kalesi
FalNehri | Kahve falı, Tarot falı Kısacası fal adına herşey

IVR Sistemi ile çalışan fal sitesi örneklerimiz
Fal Peri | Tıkla, Telefonla Canlı Fal Baktı
Bildiğiniz üzere fal scripti Tarot falı, kahve falı, iskambil falı, katina falı sektöründe yazılımları en çok kullanılan firmadır. Demo bilgileri aşağıdaki gibidir. Demo’ya giriş yaparak, sistemin özelliklerini inceleyebilirsiniz.

Fal Scripti Üye Girişi
Online Canlı Gerçek Fal, Katina Tarot Kahve Falı Baktır
Kullanıcı Adı: showencam
Şifre: test

Fal Scripti Yorumcu Girişi
Online Canlı Gerçek Fal, Katina Tarot Kahve Falı Baktır
Kullanıcı Adı: yorumcu
Şifre: test

Fal Scripti Admin Girişi
http://tasarim.falscripti.com/demo1/admin
Kullanıcı Adı: admin
Şifre: test

Site Adresimiz: https://www.falyazilimi.com/
Canlı Destek Hattımız: https://v2.zopim.com/widget/popout.h...5WzMIe&lang=tr
Vergi Dairesi / No: Nilüfer - 3950587512
Destek/Satış/Whatsapp Telefon: 0532 456 63 70
Skype: destek@showencam.com
 

vortex1

Üye
Kayıt
24 Kasım 2021
Mesaj
22
Tepki
0
Konya Rulman – Konya’nın Rulman Firması

1959 yılından beri Konya’da müşterilere hizmet vermekteyiz. Ürünlerimiz arasında Rulman, Keçe Kayış, Segman, Tane Bilya, Masura Bilya, Yataklı Rulman, Masuralı Rulman, Konik Rulman, Linear Kızak, Linear Araba, Linear Rulman, Sigma Profil, Dişli, Zincir, Kama, Mafsal Rulmanları, Kaplin, Teker, Manşon, Kablo Taşıyıcı, Kasnak, Servo Motor, Vidalı Mil, Kromlu Mil, İndüksiyonlu Mil, Burç, Devir Daim Rulmanı, Körük, Yumuşak Ayak, Konik Kilit ve daha birçok çeşit ile geniş bir yelpazeye sahibiz. Konya Rulman firmaları arasında müşterilerin en çok tercih ettiği firma olarak sektöründe lider firma olmaya devam etmektedir.

Konya Rulman pazarında tanınmış markaların ürün tedariğini uygun fiyatlarla yapan Can Bilya, ürün kalitesi ve çeşitliliğiyle de memnun bırakmaktadır. Satış ve satış sonrası, rulman ömür hesabı ve kalite yönetimi gibi birçok konuda tam destek alabileceğiniz Mehmet Can Bilya ürünlerini firmanın web sitesinden inceleyebilirsiniz.

Rulman Firmaları için rulman ürünlerinde için en çok sorulan tüm çeşitlerin yer aldığı Tek ve Çift Sıra Bilyalı Rulmanlar arasında yer alan 6000, 6200, 6300, 6400 serisi standart rulmanlar Oynak Bilyalı Rulmanlar, Açısal Temaslı Bilyalı Rulmanlar, Silindirik Makaralı Rulmanlar, Konik Makaralı Rulmanlar ve Oynak Makaralı Rulmanlar gibi birçok kategorinin bulunduğu Online Rulman Kataloğu sayfamızda sizlere kolay ve hızlı bir şekilde ürünleri sunmaktayız.
 

vortex1

Üye
Kayıt
24 Kasım 2021
Mesaj
22
Tepki
0
Sahte ve Sıkıcı Sağlık Haberlerinden Bıktınız Mı? İşte Karşınızda Yasaklanan Sağlık!

Yasaklanansaglik.com olarak siz değerli okuyucularımız için en güncel sağlık haberlerini ve sağlığınız ile ilgili birçok konuyu Sağlık Kapısı adresimizde yayımlıyoruz. Siz de web sitemizi ziyaret ederek bu içeriklere göz atarak öğrenerek zaman geçirmenin keyfini yaşayabilirsiniz. Sizlere kolaylık sağlaması açısından “YAN SEÇENEKLER” bölümüne konular kısmını ekledik. Siz de ilgi alanınıza göre konu başlığına gidip ilgili konuya ilişkin yazılarımızı okuyabilirsiniz. Sitemizdeki içeriklerin sizlere bir şeyler katacağına eminiz! Sağlık alanında kaliteli ve doğru bilgilere dayalı yazılarımız ile sizleri doğru bilgiye ulaştırmak istiyoruz. Sağlık ile ilgili her şeyi gerçekten bildiğinizi mi sanıyorsunuz? Biliyor muydunuz? Herkesin korkulu rüyası olan kanser hastalığı çoktan tedavi edildi. Hem de %90 başarı oranı ile! Maalesef mafyalaşmış tıp bu gerçekleri para uğruna gizliyor. Çünkü gerçek doğal tedaviler bedavayken sağlık sektörünün uyguladığı ilaçlarla ve cihazlarla yapılan tedaviler çok pahalı ve insanı iyileştirme peşinde değil daha da hasta etme peşinde. Dünyada hiçbir hastalık kalmasaydı hangi hastane, eczane, sigorta, doktor vb. para kazanabilirdi? Bu düzenin devam etmesini istiyorlar. Bu yüzden bloğumuzun adresi Yasaklanan Sağlık!
Günümüz dünyasında birçok insan sağlık üzerine internet üzerinden yapılan paylaşımları inceliyor. Fakat bizim diğerlerinden bir farkımız var. Biz, hayatınızda bir şeyleri değiştirecek içerikler sunduğumuzu düşünüyoruz. yasaklanansaglik.com adresimizden güncel makale ve haberlere kolayca ulaşabilirsiniz. Sürekli yeni içeriklerimizin eklendiği internet adresimize davetlisiniz. İstediğiniz her an sitemizi ziyaret ederek bu keyifli deneyimin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Hayatınızın her anında karşınıza çıkabilecek konuları ücretsiz bir şekilde okuyabilirsiniz. Kişisel gelişimine önem verenler insanlarında sevebileceği içeriklerimizle sizleri www.yasaklanansaglik.com’a bekliyoruz.
 
Kayıt
11 Aralık 2021
Mesaj
5
Tepki
0
Site: eseyajans.com
Faaliyet: Reklam ve Grafik Tasarım İşleri, Logo ve Kurumsal Kimlik Tasarımı

Daha Fazla Bilgi Al

Biz markanızın değerini bilen, markanızı büyütmek için izleyeceğiniz yolda size destek olan dijital tasarım ajansıyız.

İşimize olan tutkumuzdan yola çıkarak, her hizmet verdiğimiz markayı ailemizden bir marka olarak görüyor ve tüm dijital alanlarda hizmet veriyoruz.

Esey Ajans; yenilikçi, disiplinli ve ulusal anlamda bir çok marka ile çalışan, sürekli kendini geliştiren bir dijital tasarım ajansıdır. Uzmanlık alanlarımız; Grafik tasarım hizmetleri (Logo tasarımı, kurumsal kimlik tasarımı, açık hava reklam tasarımları), website tasarımı, SEO, Marka Danışmanlığı, Sosyal Medya Yönetimi, Dönüşüm Optimizasyonu, Animasyon Video Tasarımı, 3D Karakter/Ürün Tasarımı ve Google ADS (Adwords)

Şimdi İletişime Geçin
 

vortex1

Üye
Kayıt
24 Kasım 2021
Mesaj
22
Tepki
0
İşletmenize veya Kendinize Belgesiz 0850 Numara Alarak Kurumsal Kimliğinizi Güçlendirin!



GENÇ GSM YENİ NESİL GSM OPERATÖRÜ

ÖZELLİKLER;

İşletmenize veya Kendinize Belgesiz 0850 Numara Alarak Yeni Nesil İletişim Altyapısı Oluşturun!

İşletmenize 0850 numara alarak 40 yıl önceki teknoloji ile çalışan bakır telefon kablolarından kurtularak, yeni nesil iletişim altyapısı oluşturmuş olursunuz. Sizde işletmenize 0850'li numara alarak sabit hat maliyetlerinizi ortalama %70’e varan azaltırken, diğer yandan çağrı kaybı ile beraber potansiyel müşteri kaybınızı da önleyebilirsiniz.

0850 Numaraların tüm avantajlarını görmek için www.gencgsm.com sitemize mutlaka göz atın.

İşletmenize 0850 Numara Almadınız mı?

Hayır diyemeyeceğiniz özelliklerle tanışın ve aynı gün adınıza tahsis edin!

Bulut Tabanlı İletişim



Bulut Santral ile Eski Bakır Kablo Altyapısından Kurtulun
İletişim altyapınızı Buluta taşıyarak geleneksel bakır kablo altyapısı ile çalışan telefon hatlarının aksine her zaman her yerden kullanım kolaylığını elde edin. Normal şartlarda sabit hattınızı fiziki kablonun olduğu adreste kullanabilirken bulutla her yerde kullanın.

0850 Numaramı Nasıl Kullanırım?
Santral İle
Yönlendirme İle
Uygulama ve Bilgisayar İle

Santral Üzerinden (En verimli ve özellikli kullanım seçenekleri)
0850 Numaranızı santral üzerinden kullandığınızda 0850 numaranın size sunmuş olduğu özelliklere ilave olarak, eş zamanlı sınırsız çağrı alıp gönderme, online fax, tüm görüşmelerin ses kayıt altına alınması, firmanıza özel karşılama ve bekmeleme müziği gibi bir çok yenilikçi özelliklerden yararlanmış olursunuz. Daha fazla bilgi için www.gencgsm.com sitemize mutlaka göz atın.

IVR Üzerinden Yönlendirme
Gelen çağrılarınızı Türkiye Mobil ve Sabit hatlara toplamda 3 farklı numaraya sınırsız yönlendirme imkanı elde edersiniz. Ayrıca 0850 numaranızı bu seçenek ile kullandığınızda mini bir santral hizmeti almış olursunuz. Gelen çağrılarınızı standart karşılama anonsu ile karşılayıp, her tuşlamayı en fazla üç birim olmak üzere farklı numaralara yönlendirebilirsiniz. Bunun yanı sıra bekleme müziği, mesai saati belirleme gibi gelişmiş özelliklerle karşılayarak kurumsal bir görünüm elde edersiniz. Ayrıca tüm görüşmelerinizi ses kayıt altına alma özelliğinden yararlanırsınız.

Uygulama ve Bilgisayar İle
Uygulama: Telefonunuzun işletim sistemine uygun olarak vereceğimiz uygulama aracılığı ile kurumsal 0850 numaranız daima cebinizde sizinle olsun. İnternetiniz varolduğu sürece sanki normal bir gsm numarasıymışçasına çağrı alıp gönderin. Numara tahsis işlemleriniz sonuçlandığında SIP kullanıcı bilgileriniz sizinle paylaşılacaktır. Bu aşamadan sonra telefonunuza uygun programı seçmek ve kurulumunu yapmak için www.gencgsm.com sitemize mutlaka göz atın.

Bilgisayarınız üzerinden 0850 numaranızı kullanmak için size vereceğimiz bir uygulama yüklemeniz gerekmektedir. Program üzerinden internetiniz olduğu sürece 0850 numaranızı kullanarak çağrı yapıp alabilirsiniz. Numara tahsis işlemleriniz sonuçlandığında SIP kullanıcı bilgileriniz sizinle paylaşılacaktır. Bu aşamadan sonra bilgisayarınıza uygun programı seçmek ve kurulumunu yapmak için www.gencgsm.com sitemize mutlaka göz atın.

Siz İşletmenize Henüz 0850 Numara Almadınız mı?

Öyleyse geç kalmadan numaranızı hemen seçin ve aynı gün adınıza tahsis edin.

Birkaç dakika içinde İşletmeniz yada kendi adına 0850 numara tahsis edebilirsiniz. Günümüzde geleneksel olarak kullanılan iki tel bakır kablo PSTN/ISDN numaralar eski teknoloji ile çalışması nedeni ile bakım ve aylık maliyet oluştururken, diğer yandan günümüzün ihtiyaçlarına cevap verememekte 0850 Numara ile tercih ettiğinizde ise VoIP teknolojisi ile günümüzün iletişim ihtiyaçlarını karşılayan yeni nesil haberleşme altyapısı kullanmış olursunuz. Aylık sabit hat ücreti ve bakım maliyetlerden kurtularak sabit hat sayınızı ihtiyaçlarınıza göre tek numara üzerinden ihtiyacınıza göre ölçeklendirebilirsiniz.

BELGESİZ!
0850 HAT!
TAAHHÜTSÜZ!
YAŞ SINIRI YOK!

WHATS-APP
Size Özel Tahsis Ettiğimiz 0850 Numara ile WhatsApp Uygulamasında Açabilirsiniz.

ARAMA ALMA
Size Özel Tahsis Ettiğimiz 0850 Numara ile Sınırsız ve Ücretsiz Arama Alabilirsiniz.

SANTRAL BOT
Size Özel Tahsis Ettiğimiz 0850 Numara Arama Alınca Özel Bot Telesekreter Çıkar.

SADECE SİZE ÖZEL 0850 NUMARALAR
Firmamız NetGSM İş Ortaklığı ve Bayilik Programlarına Dahil Olarak Size Özel Hizmetler Sağlar!
Size Özel Sağladığımız ve Tahsis Ettiğimiz Tüm Hizmetler NetGSM Alt Yapısı ile Sunulur!
2009’dan Beri Aynı Alt Yapı ile Hizmetler Sağlanıyor!

FİYATLARIMIZ;
YILLIK 250₺
Paket İçeriği;
Size Özel 0850 Hat,
WhatsApp Ekleme,
Görüşme kaydı,
Mobil Uygulama,
Ekstra dış hat,
Çağrı Analizi,
Özel API (Custom),
E-Ticaret Enteg.
CRM Enteg.
Gelen arama,
Giden arama,
Çağrı raporlama,
Robot operatör,
5 DK + 100 SMS,
10 OTP SMS,
10 Flash SMS,
10 Sesli Mesaj.

Telefon: +90 850 303 69 16
Fax: +90 850 303 69 16
E-Posta: info@gencgsm.com
Website: www.gencgsm.com
 
Yukarı Alt