dünyanın en iyi web siteleri (top20)

ismail koc

Üye
Kayıt
17 Ekim 2007
Mesaj
403
Tepki
0
gün boyunca onlarca, belki yüzlerce, kimilerimiz de belkide binlerce siteye girip çıkıyor. fakat hiç bunlar arasında bir sıralama yapmaya çalışmıyoruz. bu sıralamayı dünya genelindeki yaptığı çalışmalarla bytelevel bizler için gerçekleştirdi. tam 225 site arasından ilk 20′nin seçildiği bu araştırmada birinci beklendiği üzere google oldu. 12 farklı endüstriden belirlenen adaylar arasında ilk üçü google, wikipedia, Cisco systems oluşturdu.


·google
·wikipedia
·cisco systems
·volvo
·philips
·caterpillar
·netvibes
·microsoft
·hp
·nokia
·deloitte
·american express
·adobe
·lenovo
·xbox
·panasonic
·ibm
·3m
·nivea
·xing
alıntıdır.
 

Ünal Er

Üye
Kayıt
21 Kasım 2008
Mesaj
109
Tepki
1
youtube bile girememiş.Acaba sıralamayı neye göre yapmışlar
 

Shahyn

Üye
Kayıt
20 Ekim 2007
Mesaj
43
Tepki
0
Site Adı: Yazlık Yeri - Villa Kiralama
Site Adresi : Yazlikyeri.com | Fethiye'de Özel Havuzlu Kiralık Villalar
Site İçeriği & Amacı : Sitemiz Fethiye Villa Kiralama konusunda yılların tecrübesiyle iş yapan Uteks İnşaat Taahhüt Eml. Tur. Tic. Ltd. Şti olarak güvenli hizmet vermektedir. Özgün ve özgür tatil geçirmek isteyenler için Fethiye, Ovacık, Ölüdeniz, Kayaköy (Ghost Town) bölgelerinde Günlük veya Haftalık villa kiralama hizmeti sunar.

Geniş ailelerin ve grupların çoğunlukla tercih ettiği tatilde konaklama türü villa kiralamadır. Huzurlu ve keyifli bir tatil geçirmenin anahtarı ise özgürce kendinize ait özel havuzlu bir villada, hem ekonomik hem de konforlu bir seçenektir. Yazlık Yeri, misafirlerine konforlu, ihtiyaçlarına karşılık gelecek yüzlerce villa ve apart seçeneğiyle, özellikle Fethiye Kiralık Villa alanında geniş portföy sunmaktadır.

Misafirlerimiz sitemiz üzerinden uygun tarihlerini ve kişi sayılarını seçerek hem ekonomik hem de konforlu onlarca villalarımızdan oluşan portföyümüzü filtreleyip inceleyebilmektedir. Beğendikleri villaları Fiyat / Takvim / Rezervasyon sekmesinden kiralamak istedikleri tarih aralıklarını işaretleyerek sezonuna göre fiyatını hesaplatabilir ve rezervasyon kaydı oluşturabilmektedir.

Villa Kiralama öncesi misafirlerimizin Villa Kiralama Hakkında Bilgiler sayfamızdan bilgi alıp, Sözleşme Şartları, Ödeme ve İptal Şartları, Güvenli Villa Kiralama gibi konuları sitemizden okumalarını tavsiye ediyoruz. Unutmayın, haklarınız bizim önemlidir...
Fethiye'de Kiralık Villalar isteyenlerin en güvenli ve en konforlu adresi Yazlık Yeri...
 

schmark

Üye
Kayıt
24 Mayıs 2020
Mesaj
2
Tepki
0
Site Adı : Bilgi
Site Adresi : www.bilgilerce.com
Açıldığı Tarih : 17.05.2020
Site Altyapısı : Wordpress
İçerik ve açıklama;
Güncel tutulan bir bilgi sitesidir. Başlıca hedefi ise güncel hayatta gerek duyulan bilgileri derleyip bir araya getirmek ve merak edilen konular hakkında detaylı bilgi sunulmaktadır. Site içerisinde kategoriler kısmında birçok ihtiyaç duyulan bilgi bulunmaktadır. Bu bilgiler ciddi bir çalışma sonucu okurlara aktarılmaktadır. Mümkün olduğunca konuları sade ve anlaşılır şekilde sunma gayreti içerisinde paylaşım yapılmaktadır. Site içeriği her geçen gün büyüdüğünden devamlı güncel ve yeni konular eklenecektir. Konuları okuyan okurların siteyi bir defalığına değil günlük hayatta sürekli kullanmaları hedeflenmektedir.
Öneri ve görüşlerinize açığım arkadaşlar şimdiden teşekkürler iyi forumlar..
 

gelecek10

Üye
Kayıt
7 Haziran 2020
Mesaj
1
Tepki
0
Konu : Haber Sitesi
Site Adresi : www.gelecekten.net

Altyapı : Wordpress
Site açılma tarihi : Mayıs 2020

İçerik ve açıklama;

Gündemi yakından takip etmek isteyenler için en güncel ve kaliteli haberler site üzerinden okuyuculara sunulmaktadır.
Dünyada yaşanan gelişmeler doğrultusunda hazırlanmış olan teknoloji haberleri özellikle teknoloji ile ilgilenenler için gündemi yakından takip etme imkanı sağlamaktadır.
Daha bakımlı ve güzel görünmek isteyen kadınlar için kadın ve güzellik üzerine hazırlanmış olan farklı konulardaki yazılar site üzerinden yayınlanmaktadır. Bu sayede uygulanacak olan farklı güzellik yöntemlerinin detaylı şekilde öğrenilmesi sağlanmaktadır.
Sağlığa dair merak edilen bilgilere ulaşmak isteyenler için hazırlanmış olan site en güncel konular üzerinden bilgi alınmasını sağlamaktadır.

Sağlık, kadın, teknoloji, astroloji, magazin, kültür-sanat gibi pek çok farklı konuda bilgi almak isteyenler farklı kategorileri inceleyerek hazırlanmış olan haber içeriklerine kolaylıkla ulaşabilirler. Video ve Fotoğraf galerileri de sık olarak güncellenmektedir.
 

toptanci

Üye
Kayıt
7 Ağustos 2020
Mesaj
6
Tepki
0
Konu: Tiktok indir video
Site Adresi: Tik Tok video indir ücretsiz - Mp3 veya mp4 olarak Tik tok video indirme

Site Altyapısı: php
Açılma Tarihi: 23.04.2006

İçerik ve açıklama;

Sitemiz internette yer alan videoları pratik bir şekilde indirebileceğiniz en güvenilir video indirme platformudur. Tiktok ve Twitter gibi nispeten video indirmenin zor olduğu platformlardan kolayca video indirmek Savefrom ile mümkün hale gelebiliyor. Tek yapmanız gereken videonun linkini kopyalayarak ilgili indirme alanına yapıştırmanızdır.

Savefrom ile pratik bir şekilde video indirin.
 
Yukarı Alt