E-Dergi Hazırlarken karşılaştığım Sorun

HasbiHaL

Üye
Kayıt
27 Ekim 2009
Mesaj
12
Tepki
0
Merhabalar...
Çalışmakta olduğum firma için tasarladığımız kataloğu e-dergi haline çevirip web sitemizde yayınlayacağız... Flash 8 flipping page ile hazırladım (tam emin olamadım bir türlü).
Yayımla dediğimde dosyayı html olarak veya flashta izlemeye aldığım zaman resimler saniselik bir şekilde hepsi otomatik olarak geçiş yapıyor. Hiç bir şey okunmasına zaman kalmadan..
Benim yapmaya çalıştığım ise sayfaları kendimiz çevirmek istiyoruz.. Yardımcı olabilirseniz sevinirim..
Hayırlı Çalışmalar.
 

GürhanErkal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
22 Aralık 2009
Mesaj
444
Tepki
43
@HasbiHaL

Zamanında o iş için çok uğraşmıştık. Çevrende gördüğün kaliteli ebookların büyük bölümü yerli bir firma tarafından geliştirilen sistemle yapılıyor tabi ne fimayı ne sistemi hatırlıyorum. 250 tl civarı bi fiyatı vardı yalım. Öyle kodlarla diğer shareware programlarla düzgün sağlam bir şey ortaya çıkmıyor. Tabi çok sağlam bir flash bilginiz yoksa kendiniz yapamıyorsanız. Biz ne yaptık peki internetten online e-book yapan bir site ile çalıştık tamamen bedava. Yada indesign Cs4 ile yaptık. ID CS4 bu işi kolayca yapıyor. Ben yapıp denedim ama işi geliştirip flasha atıp tamamlamaya da hiç çalışmadım. Atıyorum sabit bir arka plan atma gibi. Biliyorsunuz ID ve Flash arasında alışveriş çok kolay artık bu yöntem üstünden gidebilirsiniz. (not: ID den sayfa çevirme yada benzer scriptli dosyaları pdf yada swf olarak alabiliyorsunuz. Benim flash bağlantısındaki kastım işi daha da geliştirmek için)
 
Yukarı Alt