Ebru Çalışmalarım

htc_gny

-_-
Kayıt
4 Kasım 2011
Mesaj
297
Tepki
6
Yapmış olduğum Ebru çalışmalarımdan bir kaç tanesi. Bilgisayar ortamına aktarmak için yazıcı kullandım. O yüzden renkler kötü oldu biraz.











 

aspirin_00

Üye
Kayıt
27 Eylül 2009
Mesaj
165
Tepki
3
ellerinize sağlık güzel olmuşlar fakat çalışmalara sitenin logosunu o kadar abartılı koyulmuş ki çalışmaya mı odaklanalım G ye mi ne anlam veremedim..
 

htc_gny

-_-
Kayıt
4 Kasım 2011
Mesaj
297
Tepki
6
Bence o kadar da abartılı değil. Ama tabi kişisel görüş. Çalışmalar gayet net seçilebiliyor. Çalımalarımın alınıp bir yerde kullanılmasını istemediğimden büyük kullandım logoyu. Birşey daha var Ebru sanatının bende çok farklı ve manevi bir yeri vardır. Bütün tasarımlardan daha çok önem verir ve özen gösteririm. Bu sebepten tedbirimi almak istedim.
 

Yasemin Ertosun

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
21 Haziran 2009
Mesaj
768
Tepki
39
Ellerine sağlık çok güzeller, bende bir zamanlar uğraşırdım çalışmalarını gördükten sonra yeniden heveslendim :)
 

htc_gny

-_-
Kayıt
4 Kasım 2011
Mesaj
297
Tepki
6
@Yasemin Ertosun
Teşekkür ederim Yasemin Hanım. Ebru bana her zaman büyük bir manevi huzur verir. Bence bırakmayın derim. :)
 

Ozan ERCAN

Üye
Kayıt
25 Nisan 2011
Mesaj
43
Tepki
0
Ebru sanatı ile ilgili genel bir tanım varmıdır. nasıl başlanmalıdır nelere dikkat edilmelidir ? bu araladar çok aşırı derece ilgim var ebruya hazır vaktimde varken Neden olmasın ? Çalışmalarınız Gerçekten Çok Çok güzeller Ellerinize saglık :)
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Hep merak etmişimdir bu sanatı, bahsettiğiniz gibi tamamen manevi duyguların yoğunluğuyla alakalı bir sanat, daha doğrusu bu sanat o anki psikolojik durumu tamamen tuvale yansıtıyor benim görüşümce, mesela o an sinirliyseniz renkleriniz de sinirin etkisinde oluşuyor, dramatik bir gününüzdeyseniz bu durum yine direkt renklere yansıyor, kısaca renkler sizin iç dünyanızın tercümanlığında oluşuyor gibi bir şey, bu konuda sizinle mütabığız.
Güzel bir sergiydi,teşekkür ederiz Sayın Hatice.
 

htc_gny

-_-
Kayıt
4 Kasım 2011
Mesaj
297
Tepki
6
@Hakan Dağdeviren
Ömrünüzde bir kez de olsa denemenizi tavsiye ederim. Eminim bağımlısı olacaksınız. Yorumunuz için teşekkür ederim Hakan Bey.
 
Yukarı Alt