Eğitim Ücretleri ?

Kayıt
27 Mayıs 2010
Mesaj
420
Tepki
29
Arkadaşlar, bir gruba Photoshop'u sıfırdan öğretmeyi düşünüyorum ama eğitim aşamaları ve ücret hakkında biraz bilgi almak istiyorum.
Mesela;
Ücretler saat şeklinde mi?
vb.. Yardımcı olursanız sevinirm.
 

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Mayıs 2012
Mesaj
3.069
Tepki
192
Ücret saat ücreti olacak...Kursta saati 20~25 tl civarı...Önce programın arayüzü anlatılacak araçlar tanıtılacak daha sonra menüler anlatılıp ve uygulamalar yapılacak...Uygulamalarda araç giydirme,saç rengi göz rengi değiştirme, makyaj, görsel üzerinde nesne kaybetme, görsel üzerine nesne ekleme, farklı görseller ile manipulasyon ve kompozisyon (burada verilmek istenen özellikle renk ve ton uyumu yakalama), siyah beyaz resim renklerdirme, boyama vb...bende uygun zamanlarımda ders veriyorum...Başladıktan sonra takıldığın durumlar olursa ozellikle müfredatta ulasırsın bana...
 
Kayıt
27 Mayıs 2010
Mesaj
420
Tepki
29
Aslı hanım yazdığınız yorum için teşekkür ederim, sizi yakalamışken bir kaç soru daha sorayım.
Genelde kaç saat sürüyor. Ve bir saatte belli bir anlatım konuları var mı, yoksa bu sistem kişilerin anlama kapasitesine göre mi işlev görüyor. Ve ek olarak kendini geliştirme gibi durumların anlatımı var mı. Varsa bunlar ücretlendiriliyor mu.
 

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Mayıs 2012
Mesaj
3.069
Tepki
192
Normalde 32~36 saat gibi bir surede biter photoshop ise tek konu tabii ogrencilerinizin kavrama kapasitesi, derste ki verim, sizin anlatışınız programa hakimiyetiniz vb gibi konular ders saatini etkiler... Anlatim icin soyle yapin onceden kağıt üzerinde planınızı yapın, konu saat şeklinde ardindan uygulamaya gectiginizde öğrencilerin eğilimi belirleyecek bu durumu...Mesela arayüzü tanıtma file menüsü 1 ders saati gibi...kendini gelistirme tamamen öğrenciye kalir fakat siz ileri duzey photoshop teknikleri olarak bir kac ders ekleyebilirsiniz..
 
Kayıt
27 Mayıs 2010
Mesaj
420
Tepki
29
Bunlar için teşekkür ederim. Başka öğrenem gerekn bir şey varmı . Bunları unutmayın diyeceğiniz ?
 

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Mayıs 2012
Mesaj
3.069
Tepki
192
Şu an için yok zaten başladığında takılacağın durumlar olacaktır.. O zaman ulaşırsın bana ..
Ayrıca mutlaka ve mutlaka konulara hakim olmadan derse girme ummadığın yerden bir soru alabilirsin.. Bir eğitmen için bence en kötü durum bir sorunun cevabını bilmemek ve o an ne diyeceğini şaşırmaktır..
 
Kayıt
27 Mayıs 2010
Mesaj
420
Tepki
29
Dogru diyorsunuz. BU yardımlarınız için teşekkür ederim. Size ulaşacağım mail falan verebilirmisiniz..
 

fartim

Üye
Kayıt
18 Haziran 2010
Mesaj
9
Tepki
0
bence özel dersten çok youtube den izleyerek photoshop öğrenebilirsin.. bende senin gibi sıfırdan başladım. youtube den eğitim videoları izleyerek hemde uygulayarak belli bir seviyeye geldim.
 
Yukarı Alt