Elif Reklam Logosu

ibosa

Üye
Kayıt
16 Mayıs 2008
Mesaj
35
Tepki
0



Şimdiden Yorumlarınız için Teşekkürler..
 

İsmail Ev

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
29 Temmuz 2008
Mesaj
84
Tepki
1
Elif, Arap alfabesinin ilk harfi olmakla birlikte kültürümüzde sadeliği, zarifliği, eşsiz güzzelliği temsil eder. Bu logoda e ile lif heceleri hem yapısal olarak hem de renk olarak ayrı olmuş. Daha bütüncül bir kelime yapısı olmalı. Ayrıca logoda yapak (hemde renk cümbüşlü) kullanılması logonun yapısına uygun değildir. Bu tür objeler, logodan çok genellikle resmi kurumları temsil eden armalarda kullanılagelmiştir. İlla renkleri kullanmak istiyorsan ana ve ara renkler(magenta, bayrak kırmızı, sarı, yeşil, cyan, lacivert) ile sınırlaman yeterli olacaktır. Çünkü logoda esas olan çok kısa bir bakışta hafızalarda yer edebilmesidir hatta biraz bu iştin anlayan bir kişinin, bir defa gördüğü bir logoyu çizebilmelidir. Ne kadar fazla detay olursa logo, amacından o kadar uzak olur.
 

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
5 Şubat 2008
Mesaj
3.395
Tepki
103
Öncelikle "e" harfini değiştirmenizi öneriyorum.. Bence güzel olan ama daha geliştirilmesi gereken logo " 2. ve sonuncu " logodur... ayrıca bu seçtiğim 2. logodaki gölgelendirmeler pek güzel gözükmüyor...

Onun haricinde güzel olmuş, elinize sağlık...
 
Kayıt
17 Eylül 2008
Mesaj
1
Tepki
0
Eline Sağlık Sizlerin Bu Sektörde İlerlemesi Büyük Başarı Herkese İyi Çalışmalar Diliyorum Yakında Sizlere Ön Tasarımımı Göstereceğim :)
 
Kayıt
8 Eylül 2008
Mesaj
2.540
Tepki
31
çiçeklerin neyi çağrıştırdığını anlamadım hep aynı karakter kullanmışsınız böyle daha asil tırnaklı yazı karakterlerini kullanarak bi deneyin benim fikrim
 
Kayıt
14 Ekim 2008
Mesaj
3
Tepki
0
çok renkli...bu bu cıvıl cıvıl görünüm siyah beyazda aynı etkiyi vermeyebilir...daha çok2 veya 3 renkli çözümlemelere gidersen daha etkili olabilir die düşünüyorum ...yine..
 
Yukarı Alt