Empirme desen tasarım işleri yapıyorum

Durum
Konu kapatılmıştır.

tugbakocak

Üye
Kayıt
24 Ocak 2008
Mesaj
89
Tepki
3
15 yıldır Rotasyon baskı desinatörü olarak çalışıyorum.Hazır desenler ve daha çok tasarım üzerine çalışıyorum.Tasarımların arasında Devore perde ve tül tasarımları,pijama desenleri,çocuk desenleri,bayan desenleri,erkek desenler,nevresim tasarımları kısaca tekstil için tüm tasarımları evimde kurduğum sistemde yapmaktayım.Yapmış olduğum desenlerden birkaç örneği empirme baskı bölümünden görebilirsiniz.
 

niyazi76

Üye
Kayıt
29 Temmuz 2009
Mesaj
11
Tepki
0
slm istanbulda iş arıyorum orada cevrem yok kendım bursada yasıyorum evliyim bildiğiniz veya önereceginiz bır yer olursa sevinirim kolay gelsin
 

ORHAN BU

Üye
Kayıt
6 Nisan 2009
Mesaj
7
Tepki
0
Kardeşim iyi güzelde neden telefon nnumaranızı yada sizlere ulaşabileceğimiz bir net adresinizi yazmıyorsunuz ? Ya ben bu turkish peopeyi anlamıyorum . Adamlar reklam panosu gibi sağa sola telefon dağıtırlar işe geldimi yada internete telefon filan bırakmaktan korkar çekinir yada gizemliyi oynamak için illada vermezler. Lütfen ve Lütfen iletişim bilgileriniz vermekten çekinmeyiniz. Herkimolursanız olun . Bu bilgiler ile başınız derse girmez korkmayın . Hiç bir sapık kşimsede boş yere telefon numarasını aramaz. Sapığında insanında ve her canlınında kendine göre bir zeka düzeyi vardır. Hem sizleri internet yoluyla rahatsız eden yada herhangi bir yoldan rahatsız edenide savcılığa bir dilekçe ilesefa keyif süründüreblirsinz. Anlıyorum belki insan maskesi altında selülit yapıların aramızda dolaşmasını istemiyoruz ama . Onlar gibi dengesizler olmasa nasıl iyi ve kötü zengin yada fakirin farkı olurduki ? Boşverin takmayın ama iletişim bilgilerinizi en azından önemli gördüğünüz konularda yazmayı unutmayın. Sözlerim kişi yada kişilere değil , tüm dünya gezegenine gitsin. Teşekkürler.
 
Kayıt
29 Nisan 2009
Mesaj
103
Tepki
2
Orhan bey Özel mesaj denen birşey var değil mi? E bu siteye de üyesiniz iletişim için özel mesaj yolunu kullanabilirsiniz. Herkes sizin gibi uğraşmak istemiyordur belki.

Çok gereksiz bir mesaj olmuş bence...
 
Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt