lazerjetlerin asetatlarında her iki tarafada cıkıs alabilirsiniz
püskürtmeli yazıcılarda silikonlu (pütürlü) yüzeye yazdırmalısınız yoksa boya kurumaz iyi çalışmalar
Merhaba arkadaşlar empırme baskı da yenıyım bu tramlar da zorluk çekiyorum.tramlar ile ilgili bir kac sorum olacak cevaplarsanız sevınırım.tram verdiğim renge de gros koymam gerekıyor mu?daha doğrusu tram verilen renge de artı bir kalıp yapılıyo mu?
tram verdiğiniz renk desendeki renklerden ayrı başlı başına bir renk ise gros koymanız ve artı bir kalıp çekmeniz gerekiyor fakat desenin içinde lab bir alana bağlı bir tram ise tramı verdikten sonra diğer lap alana bağlayabilirsiniz tramları iyi çalışmalar
Merhaba arkadaşlar.Ben Photoshop ta path ile çizdiğim bir deseni pathlerin uçlarını kapatmadan bitiriyorum.Bu path'i corele import ettiğim de uçlarının corel tarafından kapatılmamasını istiyorum.Bu pathleri corele import ettiğimde uçlarının açık kalması bitişmemesi için ne yapabilirim.Teşekkür ederim
arkadaşlar ben şuan corelde taş kalıp işinde çalışıyorum ama asıl hedefim emprme baskıda çalışmak ve bu konuda deneyimli bana özel ders verip yetiştirecek bi arkadaş arıyorum,ilgilenirseniz çok sevinirim
Sanırım kimse bu konuda bir bilgiye sahip değil veyahut ps ta uçları açık olarak bırakılan pathleri corele ımport ettiğinde uçlarının birleşmemesi gibi bir durum söz konusu değil.
psd de çizdiğiniz pathleri file-export -path the illüstratör seçeneklerini izleyerek illüstratöre exportlarsanız pathlerinizin ucları kapanmaz ve corelde o şekilde açabilirsinizi iyi çalışmalar
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.