Empula Konseri afişi

Kayıt
10 Ekim 2008
Mesaj
1
Tepki
0


Yorumalrınızı bekliyorum. ve konsere bekliyorum hepinizi
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Konser tarihinde,adreste ve mekanda daha okunaklı bir font kullanırsanız ve yine tarih,adres ve mekana vurgulama yaptırırsanız daha iyi olacaktır.

"EMPULA" bunun rengini de biraz daha açık bir ton seçin ,zira bana göre kaybolmuş.

Uygulamada biraz hatalar var , hatalarızı gözden geçirip çalışmanızı geliştirebilirsiniz.
 
Kayıt
7 Ocak 2009
Mesaj
534
Tepki
7
Hakan Bey in yorumlarına katılmakla beraber afişi biraz bütünlükten uzak ve karmaşık gördüm.Yine de emeğinize sağlık...Kolay gelsin.
 
Kayıt
27 Ocak 2009
Mesaj
64
Tepki
0
haddimizi asmadan bir yorumda bulunalimda ama burada bence savas sahnesinden kesitler alinmis gibi konser dedigimiz zaman biraz daha civil civil seyler olmasi gerekmez mi yazi tonlari ve dizgi ilk görüste ise yaramaz bir konser ibaresi verior biraz daha iyi seyler yapilabilir.. en azindan biraz forumda gezinmek yeterli olacakdir..
 

sistematik

Üye
Kayıt
25 Nisan 2008
Mesaj
73
Tepki
2
arkadaşların yorumlarına aynen katılıyorum...
biraz daha aydınlatıcı çalışma olursa daha etkiliyici bir görsellik ortaya çıkacaktır..saygılar
 

danisman

Consultant
Kayıt
27 Nisan 2009
Mesaj
1.504
Tepki
30
slm;

çalışmanız kesinlikle amacına uygun olmamış. Ne nerede, kim ne yapıyor belli değil. Biri kalk gidelim diyor, diğeri canımı sıkma otur diyor. Afiş çalışmaları tüketiciyi, yani konser müşterisini bilgilendirmek ( bu hayran kitlesi ve sevenleri veya bir şehrin sanatçısı olabilir) için yapılır. Yani bir amacı vardır çalışmanın. Sizin çalışmanızda amaç var ise bile kayıp. Bunu baktığımız zaman hissedemiyoruz. İkincisi bu bilgilendirme yapılırken ilk bakışta neyin ne olduğunu afişte anlatmamız gerek, bunu da göremiyorum. Kimin konseridir bu ? Neredeyse o da kayıp. Yani yaptığınız afiş, asıldığı zaman benzerlerinin yanında hemen dikkat çekecek ve kolay algılanabilecek nitelikte olmalıdır. Şimdi size soruyorum; şayet bu afişi astığınız yerin hemen yanına, siyah, kırmızı, veya yeşil zeminli tek renk ve hiç bir grafiğe ihtiyaç duymadan, düz yazılarla yazılmış ve aynı konser için hazırlanmış bir afiş daha asılsa. Sizce hangisi daha çok dikkat çekerdi ?

Saygılar ve iyi çalışmalar...
 
Yukarı Alt