En Son Hangi Filmi Seyrettiniz ?

Kayıt
30 Ekim 2008
Mesaj
119
Tepki
4
En son hangi filmi izlediğimizi yazalım, film izlemekte kararsız olanlara da rehberlik etmiş oluruz. Filmle ilgili resim ve konusnu içeren mesajlar atmanız yeterli.
 

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Kayıt
14 Şubat 2009
Mesaj
3.128
Tepki
45
en son izlediğim film : kehanet
nicholas cage'in olduğu her film benim için güzeldir :)

konusu: 50 yıl önce bir öğrencinin yazdığı bir kağıt dolusu sayılar gün yüzüne çıkar
ve bilim adamı olan kahramanımızın eline geçer
yaptığı inceleme sonucu tüm çok ölümlü olayların tarihlerinin yer aldığını görür
ve sadece gerçekleşmeyen 3 olay olduğunu fark eder
sonra bu gidişata son vermek için başlar bir koşuşturmaca
tavsiye edilir kesinlikle





 

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
29 Mayıs 2009
Mesaj
1.398
Tepki
36
Dün ''Biz melek değiliz'' filmini seyrettim.. oldukça güzel bir film.. 1989 yapımı..



Yönetmen :Neil Jordan
Senaryo: David Mamet
Görüntü yönetmeni :philippe Rousselot
Müzik :George Fenton
Tür: dram
Yapım:ABD 1989- 101 dakika (Renkli)
Oyuncular:Robert De Niro, Sean Penn, Demi Moore, Wallace Shawn, James Russo, Bruno Kirby, Hoyt Axton, Ray Mcanally

Konu:
Ned ve Jim isimli iki mahkum hapishaneye nakledilirken kaçmayı başarırlar. ABD'nin kuzeyinde oldukları için tek amaçları bir an önce Kanada'ya ulaşıp peşlerindeki güvenlik güçlerine, izlerini kaybettirmektir.

İki ahbap çavuşun karşısına bir manastır çıktığında herkesi kandırabileceklerini düşünürler ve rahip kılığına girerler. Cemaat onları, ziyaretleri heyecanla beklenen iki din adamıyla karıştırıp saygı gösterir. Ama talih içlerinden birinin kalbini, orada tanışacağı çekici bir kadınınkine bağladığında, işler karışacaktır.
 
Kayıt
30 Ekim 2008
Mesaj
119
Tepki
4
Offside



İran'da kadınların stadyuma girerek erkeklerle birlikte maç seyretmesinin yasak olması üzerine, İran'ın 2006 Dünya Kupası'na kalmasının belli olacağı son maçı statta izlemek isteyen kadınlar tek bir çare bulurlar: stadyuma erkek kılığında girmek.

Kadınların bir kısmı, kalabalık arasından farkedilmeden girmeyi başarsa da bazıları, polisin dikkatini çeker ve stadın dışında bir yere, maç bitene kadar göz altında tutulmak üzere götürülürler. Hayattaki, belki de en büyük istekleri olan, o maçı stadyumda canlı canlı izleyebilme şansını malesef ki kaybetmişlerdir.



 

mgyknt

Üye
Kayıt
10 Nisan 2009
Mesaj
26
Tepki
0
Haunters. 2010 yapımı bir kore filmi izledim dün. Üstelik bir Türk oyuncuyu da barındıyor baş rol kadrosunda. :) Bir kore sineması bağımlısı olarak öneririm. :)

Bu da afişi:
 

zynp

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
28 Mayıs 2010
Mesaj
1.031
Tepki
99


“Ona sözcüklerden bir kanat takacağım Bayan Nair, uçmayı öğreteceğim..”

Bebekken geçirdiği bir hastalık sonucu kör ve sağır olan Michelle adında küçük bir kız ile ona insan gibi yaşayabileceğini gösteren hocası Debraj’ın öyküsü, bildik kalıpların dışında bir diyalogu anlatıyor.
Hayatını karanlıkta yaşamaya mahkum sağır ve kör bir kızın, öğretmeni sayesinde hayatın abecesini öğrenmesinin konu edildiği; dram yönünün sömürülmeyip sadece ortaya konulduğu, sürükleyici ve izlenesi bir eser. kızlarına belli kalıpların içerisinde baktıkları için başarılı olamayan bir aileye, öğretmen bakış açısının bolluğu ile karşılık veriyor ki bu sayede imkansızı-bu da asla öğrencisine öğretmediği bir kelime- başarıyor.
 
Yukarı Alt