eskilerden bazı çalışmalar

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Kayıt
7 Eylül 2008
Mesaj
3.274
Tepki
75
eskilerden bazı katalog ve broşür çalışmalarım......







 
Kayıt
25 Haziran 2008
Mesaj
1.278
Tepki
4
iş adeti fazla olduğu zaman detaylı incelenemiyor fakat gördüğüm kadarıyla güzel çalışmalar. Başarılarının devamını diler, daha güzel çalışmalarını da görmek isteriz.
 

Mehmet KIYMIK

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
7 Temmuz 2008
Mesaj
205
Tepki
5
Sayın Yaşar bey,
Çalışmanızda çok hatalar bulunmakta elbette güzel bir işler çıkartmaya çalışmışınız ama gerçekten ama hatalarınız var benim ilk gördüğüm resimleri hiç aydınlatmadan direk koymuşunuz mavi çalışmanızın renk i çok iğrenç sarı çalışmalarınız yine idare eder ama beni yanlış anlamamanız ümidiyle başarılar dilerim.

Saygılarımla.
 
Kayıt
17 Mart 2008
Mesaj
3.270
Tepki
100
@Mehmet KIYMIK
mehmet bey,
eleştirilerinizin daha olumlu ve düzeyli bir yaklaşımda olmasını
temenni ediyorum.
saygılarımla...
 

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
3 Nisan 2008
Mesaj
2.630
Tepki
89
@Mehmet KIYMIK

Mehmet Bey

Yazmış olduğunuz yorum için teşekkürler. Ama şu var ki yaptığınız yorumlarla yada yorumlardaki üslubunuzla belki farketmeden yapıcı değilde kırıcı oluyorsunuz. Bu forumdaki amacımız üyelerimizi kırmadan eleştirmek daha doğrusu eksiklerini söylemek ve onları daha iyi işler çıkartmaya sevk etmek. Nacizane bu düşüncelerimi dikkate alırsanız sevinirim.

Teşekkürler
 

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
10 Haziran 2008
Mesaj
2.204
Tepki
76
@Mehmet KIYMIK


Mehmet Bey;

Siz çalışmaları beğenmemiş olabilirsiniz. Bende sizin yaptığınız yorumu beğenmedim. Tamamen aşağılayıcı şekilde yaptığınız yorumunuzdan dolayı sizi kınıyor ve uyarıyorum.

Çalışmalarda gördüğünüz hataları söylemek yerine, kaba bir uslub ile saçma sapan bir yorumda bulunmanız sizin bu işi iyi bildiğinizi göstermez.

Kendinizi kanıtlamak istiyorsanız, bunu hem tasaımlarınızla, hemde yaptığınız yorumlar ile göstermenizi bekleriz. Kişilerin gururu ile oynamak bizlere yakışmaz.

Sizden daha yapıcı ve kaliteli yorumlar beklediğimizi söylemek istiyorum ve ufak bir de hatırlatma yapıyorum. Tavrınıza devam ederseniz sizi forumdan uzaklaştırmak zorunda kalacağım.

Saygılarımla...
 
Kayıt
29 Kasım 2008
Mesaj
542
Tepki
7
@Mehmet KIYMIK


bole güzel aileye bole cumleler yakısmıyor :mad:bence kımse asagılanmayı haketmez calısma ne kadar kotu olursa olsun :(


ama ben bu calısmalartı begendım ozellıkle 2 calısmayı
 

Mehmet KIYMIK

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
7 Temmuz 2008
Mesaj
205
Tepki
5
Yorum yapmak istemiyorum ama bana karşı tavırlarınızdan hoşlanmadım ben açık sözlüyümdür açık fikirliyimdir evet Yaşar bey'in çalışması hiçde iyi olmamış yalnız başka arkadaşlarımızında iyi olmayan çalışmalarına böyle bir tavır takınmadım yaşar bey'le takıntım vardır belkide ben yorum yaptıysam yaptım beni eleştirmede bulunmayınız bana karşı alakasız hırslı bir şekilde düşmanıymışım gibi benim açıklarımı aradığı için kendisine bu tarz bir davranışta bulundum ama siz insanları yargılamadan itam ediyorsunuz bu çok yanlış bir davranış bu adam kimseye bu tür bir davranış sergilemezken neden şimdi böye bir davranışta bulunmuş demeniz gerekirdi beni pekala forumdan uzaklaştırabilirsiniz gerekte yok söylemeniz yeterlidir

Son Sözüm: Siz Türk halkı olarak böyle hep insanları yargısız itam ettiğiniz sürece hep haksızlık dizboyu olup sürecek.

Saygılarımla.
 
Yukarı Alt