cilingirkral
Üye
- Tepki
- 0
Geçen gün başıma geldi, belki birilerine faydası olur diye yazıyorum.Evden çıkarken anahtarı içeride unuttum. İlk refleksle “ev kapısı nasıl açılır” diye arattım. İnternette bir sürü yöntem var ama açık konuşayım, denemesi bile riskli. Kapıya zarar verme ihtimali yüksek. Biraz uğraştım ama olmadı. Tam o sırada bu sefer arabada da anahtarı içeride unuttuğumu fark ettim
Bu sefer de “araba kapısı nasıl açılır” diye baktım ama yine aynı durum, insan daha çok zarar verebilir.
Sonunda uğraşmayı bırakıp ankara emek çilingir araması yaptım ve bir ustayı aradım. Gerçekten hızlı geldiler, kısa sürede kapıyı açtılar.
Hem ev kapısını hem de araç işini sorunsuz hallettiler. İşin profesyonel yapılması gerçekten fark ediyormuş. Açıkçası internette gördüğüm yöntemleri denesem daha büyük masraf açabilirdim.Özellikle Emek tarafında oturanlar için söylüyorum; böyle bir durumda direkt ankara emek çilingir arayıp işin ustasına bırakmak daha mantıklı.
Ben memnun kaldım, o yüzden paylaşmak istedim. İhtiyaç olursa aklınızda bulunsun, iyi bir ankara emek çilingir bulmak gerçekten önemli.
web siteleri Ankara Emek Çilingir Emek Anahtarcı 0531 453 38 06

Sonunda uğraşmayı bırakıp ankara emek çilingir araması yaptım ve bir ustayı aradım. Gerçekten hızlı geldiler, kısa sürede kapıyı açtılar.
Hem ev kapısını hem de araç işini sorunsuz hallettiler. İşin profesyonel yapılması gerçekten fark ediyormuş. Açıkçası internette gördüğüm yöntemleri denesem daha büyük masraf açabilirdim.Özellikle Emek tarafında oturanlar için söylüyorum; böyle bir durumda direkt ankara emek çilingir arayıp işin ustasına bırakmak daha mantıklı.
Ben memnun kaldım, o yüzden paylaşmak istedim. İhtiyaç olursa aklınızda bulunsun, iyi bir ankara emek çilingir bulmak gerçekten önemli.
web siteleri Ankara Emek Çilingir Emek Anahtarcı 0531 453 38 06

Dosyalar
-
138,6 KB Okunma: 1
-
110,6 KB Okunma: 1