Fikrinize ihtiyacım var.

mrtkksl

Üye
Kayıt
15 Aralık 2012
Mesaj
26
Tepki
31
Merhabalar. Yapacağınız yorumlar için şimdiden teşekkürler. Ben Grafik Tasarım son sınıf öğrencisiyim. Bu dönem 2 yıllık grafik tasarım bölümünü bitirmiş olacağım. Ve bundan sonrası için aklımda ve içimde bazı cevaplayamadığım, korktuğum sorular var. Hemen bunlara geleyim.

İlk sorum. Ben okulumu bitirdikten sonra sizce dgs'ye yönelip 4 yıllık bir üniversiteye geçiş mi yapmalıyım. Yoksa sektörde kendime bir yer edip tecrübe mi kazanmalıyım?

İkinci sorum. Grafik Tasarım alanında diplomanın önemi nedir? İleri yaşamımda bu konuda sıkıntı yaşayabilir miyim?

Dipnot : Derse çalışmaya çok yatkın bir öğrenci değilim. Ama kendimi şu noktada çağresiz ve karmaşık hissediyorum. Tahsilat mı, tecrübe mi diye gidip geliyor. Yaşım 22.

İlginiz için teşekkürler.
 

ozan kaya

Üye
Kayıt
5 Nisan 2014
Mesaj
40
Tepki
9
Ben Deü Gsf Grafik 4. sınıf öğrencisiyim. 6 aylık iş tecrübemde oldu. 2 ayda staj yaptım. Sana tavsiyem dikey geçiş yapabiliyorsan kesinlikle değerlendir.
Bazı şeyleri okulda öğrenemezsin ama işte öğrenirsin. Ama bir çok şeyide işte öğrenemezsin okulda öğrenirsin. İş sonuçta kaçmıyor. Sormak istediğin birşey olursa bana ilet.
 

mrtkksl

Üye
Kayıt
15 Aralık 2012
Mesaj
26
Tepki
31
genelde hocalarım bana piyasayı öneriyor. Tabi geçiş de yap diyor ama çok kararsız kaldım. Ama yaşım daha 21. 30'una kadar okul yolunda devam deniyor. Teşekkür ederim ilginiz için. :)
 

aldgrf

Üye
Kayıt
9 Haziran 2010
Mesaj
102
Tepki
5
Acizane hemen söktöre atıl.
Çalışırken tashsilinme devam etmen daha guzel olur. Ama fazla zaman kaybetmemeni öneririm
 

worm32

Üye
Kayıt
29 Eylül 2009
Mesaj
13
Tepki
1
ozan kaya ya tamamen katılıyorum bence devam ettir okulu. Sonradan pişman olmamak için. Para sıkıntın varsa o ayrı bir konu tabi.
 

mrtkksl

Üye
Kayıt
15 Aralık 2012
Mesaj
26
Tepki
31
Şöyle bir karar aldım. Çevremde devlet memurluğu statüsüne veya akademisyenliğe erişip, dışarıdan da işlere açık olabilen insanlar görüyorum. Sanırım bu yolda ilerleyeceğim.
 
Yukarı Alt