Film Afişi Çalışmam 2

seindfeld

Üye
Kayıt
27 Eylül 2012
Mesaj
15
Tepki
0
Önceki yaptığım film afişi için güzel eleştiriler geldi.Bende yeni eleştiriler için bu yaptığım çalışmayı ekliyorum.
Her türlü yapıcı eleştiriye açık biriyim.Gönlünüzce yanlışlarımı söyleyebilirsiniz...:)

 

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Kayıt
14 Şubat 2009
Mesaj
3.128
Tepki
45
biraz renk katmak iyi olabilir
mesela son saat yazısını biraz kırmızı tonda boyayabilirsin
alttaki isimlerin fontu çok kalın olmuş sanki
daha incesi olsa daha hoş olur
 

gezegen

Üye
Kayıt
6 Eylül 2012
Mesaj
325
Tepki
16
Afişin büyük hali görülemiyor, sanırım yüklenilen siteye yapılan bağlantıda bir sorun var. Buradaki küçültülmüş haliyle şimdilik söyleyebileceğim şu: Son Saat birbirine aşırı yakın. Bu iki kelime biraz daha aralıklı olsun.
 

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Mayıs 2012
Mesaj
3.069
Tepki
192
Öncelikle emeğinize sağlık.. Çalışmayı inceledim tema güzel fakat ben oyuncular için kullandığın yazı karakterini beğenmedim açıkçası. Çok zayıf durmuş.Alt kısımda kullandığınız font ise ona keza kalın.. Bir de kullandığınız fontla alakalı türkçe karakter sorunu olduğundan dolayı noktalama işaretlerine uygun olmamış.Deneme çalışma da olsa buna dikkat etmek gerekir fikrimce..
28 Haziranda sinemalarda kısmını da daha çok vurgulamak gerektiğini düşünüyorum
 

zynp

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
28 Mayıs 2010
Mesaj
1.031
Tepki
99
Öncelikle arkadaşların söylediklerine katılmakla birlikte;

Son Saat Farklı bir renkle çalışılabilirdi. En azından göze çarpardı. Sonrasında oyuncular fontu Aslı'nın dediği gibi değişmeli. Alt kısımda yazan font türkçe karakter değil, yada siz yazmayı unuttunuz. Örneğin : 28 Hazıran / haziran gibi. Bir kaç kelime daha var buna benzer. Bazı insanlar yalan söyler kısmında ise noktalama işaretlerine dikkat ederseniz, anlatımda da sıkıntı olmamış olur. Bide bu çalışmayı tamamen renkli deneseniz. Oda çok farklı ve güzel olabilir. Elinize sağlık, devamını diliyorum...
 

seindfeld

Üye
Kayıt
27 Eylül 2012
Mesaj
15
Tepki
0
teşekkürler yapıcı eleştirileriniz için hepsine dikkat ederek farklı şekillerde deneyeceğim...alttaki fontlar ama genelde kalın oluyor filmlerde de onlara bakarak ekledim..sizce alttaki fontlar ne olmalı ?
 
Kayıt
31 Ağustos 2012
Mesaj
148
Tepki
12
Son saat deki fotoğraflar bütün dikkati kendi üzerine çekiyor Orada ki yazını fark edilebilirliğini azaltmış. Belki biraz daha geniş açıyla alınabilir fotoğraflar. Çünkü yazıyı baskılamış. Diğer arkadaşların söylediklerine katılıyorum, tekrar etmeme gerek yok. Biraz renk de gerekiyor sanırım.

Başarılar
 

seindfeld

Üye
Kayıt
27 Eylül 2012
Mesaj
15
Tepki
0
Anca bu kadar renklendi :) ama yazı tipi bulmadan sıkıntı çektim boldunu bulamadım oyuncu isimleri için...
Birde alt yazılar için font önerileri bekliyorum hala...
 

zynp

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
28 Mayıs 2010
Mesaj
1.031
Tepki
99
Daha iyi olmuş sanki. Ama fontlar hala sıkıntılı. Alttaki yazılar için söyleyebileceğim font TR Doors olabilir, Albertus Medium olabilir bu tarz fontlar iyi durur düşüncesindeyim. Diğer ince fontun boldunu bulmakla uğraşmak yerine ona daha yakışacak font bakarsanız daha iyi olur. Bide renklendirdiğiniz kısmı kırmızı tonlarında deneseniz. Ama dediğim gibi genel olarak hoş bir çalışma elinize sağlık.
 
Yukarı Alt